Jo vull ser...

Vocacions Industrials

El taller de vocacions industrials és una activitat que s’ofereix gratuïtament als centres de secundaria i que té per objectiu apropar la indústria als joves d’una manera experimental. Està dissenyat perquè els joves entrin en contacte amb diferents oficis, tècniques i processos propis de la indústria que trobem a la comarca d’Osona, així com amb les diferents habilitats per poder-los desenvolupar.
El taller de vocacions industrials 2019 gira entorn a la construcció d’un altaveu bluetooth plenament funcional a partir d’un kit amb components reals que caldrà mecanitzar, ensamblar, soldar i comprobar. Cada grup construirà una unitat que podrà quedar-se a l’escola. Els alumnes treballaran amb diferents recursos i eines “industrials” com una impresora 3D, fresadora CNC, soldadors, components electrònics, etc.

Sol.licita aquest taller

Dirigit a a alumnes de secundària de 3er i 4rt d’ESO.
Grups de treball de 4 a 5 persones.
Màxim 30 alumnes/taller.
Durada: 3 hores i mitja.

Sol.licita aquest taller

Dirigit a alumnes de secundària.
El manual està dissenyat per dur a terme l’activitat sense suport extern.
El muntatge s’ajusta més a alumnes de 3er o 4art d’ESO, però el projecte de mesura i anàlisi de l’aire és aplicable a tots els cursos.

Fitxes d’oficis

Les fitxes d’oficis pretenen donar visibilitat als joves de professions amb alta demanda per part de les empreses de la comarca d’una forma atractiva i explicativa.
Descobreix-les!

Les subvencions pretenen fomentar un sistema alimentari sostenible, saludable i de qualitat… Llegir-ne més

A la trobada es gestionen conjuntament i a les diverses zones industrials temes … Llegir-ne més