Territori

TERRITORI

OBSERVATORI SOCIOECONÒMIC D’OSONA

L’Observatori Socioeconòmic d’Osona treballa per ser un punt d’inspiració per a la transformació del territori, les empreses i les persones, facilitant la detecció de reptes que ajudin a definir nous projectes i models de negoci. Per fer-ho desenvolupa dues línies de treball. D’una banda és l’eina de monitorització de la realitat i la competitivitat comarcal i d’altra actua com a element inspirador i anàlisi de les megatendències de futur.

ÀGORA D’OPINIÓ

Àgora d’Opinió és un fòrum de debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració. Té com a eix central la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, que dona peu a un col·loqui obert per compartir i contrastar opinions.

Àgora d’opinió és una iniciativa de Creacció, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la Cambra de Comerç de Barcelona, delegació a Osona.

OFICINA DE RELACIONS INTERNACIONALS I PROJECTES EUROPEUS

L’Oficina de Relacions Internacionals i Projectes Europeus en clau comarca d’Osona ha de permetre promoure i fomentar la creació de relacions internacionals i captar fons per a l’execució de projectes europeus, i per tant captar més inversió al territori.

Els objectius de l’Oficina de Relacions Internacionals i Projectes Europeus, són:

  • Sensibilitzar al territori sobre les institucions i polítiques europees
  • Sol·licitar, executar i justificar subvencions per a la implementació de projectes
  • Promoure i fomentar la creació de relacions internacionals
  • Fer xarxa a nivell internacional i formar part de plataformes europees
  • Promoure aliances i agermanaments amb partners internacionals
  • Donar visibilitat a l’Oficina

Els socis de l’Oficina de Relacions Internacionals i Projectes Europeus són l’Ajuntament de Vic, Ajuntament de Manlleu, UVIC-UCC, Cambra de Comerç d’Osona i Creacció.

El govern espanyol canvia aspectes de l’Estatut del Treballador vinculats a les hores … Llegir-ne més

L’objectiu d’enguany és donar suport als pagesos i productors d’Osona i el Lluçanès…. Llegir-ne més

Creacció, la Mancomunitat la Plana, el Consorci de la Vall del Ges i … Llegir-ne més