Emprenedoria

VOLS ENGEGAR UN NOU PROJECTE?

Si tens una idea de negoci t’ajudem a analizar-ne la viabilitat i t’assessorem en aspectes tècnics.

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Vols treballar el teu projecte emprenedor amb més profunditat?

T’assessorem personalment durant les diferents fases del projecte: des de la idea de negoci fins a la creació de l’empresa, en les diferents disciplines empresarials.

Idea de negoci
Model de negoci
Anàlisi econòmic
Accés a finançament
Estratègia comercial
Estratègia digital

També t’acompanyem amb els tràmits que necessitis per fer avançar el teu projecte

Alta d'autònom/a o societat mercantil
Capitalitzacions
Subvencions
Constitució de la forma jurídica

ALTA D’EMPRESES

T’ajudem a tramitar l’alta de la teva empresa
Creacció és un punt PAE (Punt d’atenció a l’emprenedoria) i t’ajudem a iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa, a través del Document Únic Electrònic (DUE).
– Servei tant per autònoms/es com societats mercantils –

  • Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
  • Alta d’autònoms, mitjançant el CIRCE, sistema sistema que facilita la creació de la vostra empresa a través d'acords i comunicacions amb tots els organismes i administracions que intervenen en el procés, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).

Formació per empreses i projectes emprenedors

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona i Creacció ja tenen a punt la vuitena edició del programa “Formació per a Empreses i projectes Emprenedors“. De moment, es presenten les formacions del primer semestre, en format online, una vintena de propostes, entre març i juliol.
Els cursos estan enfocats a millorar les habilitats i competències empresarials dels participants.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Amb el cofinançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal.

L’energia solar té moltes avantatges, tant econòmiques com socials i ambientals. Si vols beneficiar-te’n i instal·lar plaques fotovoltaiques a la teva empresa, des de Proenergia Osona t’assessorem i et resolem tots els dubtes que tinguis.

El sol … Llegir-ne més

Bet Piella és la nova presidenta de l’Agència i representant dels socis juntament amb Josep Casassas i Arnau Rovira. Tots tres també entren al Consell d’Administració, amb Arnau Basco, Débora Villena i Gemma Vivet.

Creacció ha renovat … Llegir-ne més

La proposta, impulsada des de Creacció, té com a objectiu proporcionar assessorament, eines i coneixements per  potenciar la gestió empresarial i el lideratge femení.

Ets una dona i elabores productes agroalimentaris i naturals? Si vols, et podem … Llegir-ne més