Emprenedoria

VOLS ENGEGAR UN NOU PROJECTE?

Si tens una idea de negoci t’ajudem a analizar-ne la viabilitat i t’assessorem en aspectes tècnics.

SESSIÓ INFORMATIVA

Estàs pensant a engegar un projecte nou i no saps com fer-ho?
Les sessions informatives es programen setmanalment i tenen per objectiu facilitar-te eines per començar a treballar el teu projecte i
donar informació sobre aspectes bàsics i legals per iniciar la teva activitat.
– Sessió online –

Sol·licita-ho

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Vols treballar el teu projecte emprenedor amb més profunditat?
Oferim assessorament personalment durant les diferents fases del projecte: des de la idea de negoci fins a la creació de l’empresa, en les diferents disciplines empresarials.

 • Idea de negoci
 • Model de negoci
 • Anàlisi econòmic
 • Accés a finançament
 • Estratègia comercial
 • Estratègia digital

També t’acompanyem amb els tràmits que necessitis per fer avançar el teu projecte:

 • Alta d’autònoms o societats mercantils
 • Capitalitzacions i subvencions
 • Constitució de la forma jurídica
Sol·licita-ho

ALTA D’EMPRESES

T’ajudem a tramitar l’alta de la teva empresa
Creacció és un punt PAE (Punt d’atenció a l’emprenedoria) i t’ajudem a iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa, a través del Document Únic Electrònic (DUE).
– Servei tant per autònoms/es com societats mercantils –

 • Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
 • Alta d’autònoms, mitjançant el CIRCE, sistema sistema que facilita la creació de la vostra empresa a través d'acords i comunicacions amb tots els organismes i administracions que intervenen en el procés, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
Demana hora per tramitar l’alta de l’empresa

Formació per empreses i projectes emprenedors

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona i Creacció ja tenen a punt la vuitena edició del programa “Formació per a Empreses i projectes Emprenedors“. De moment, es presenten les formacions del primer semestre, en format online, una vintena de propostes, entre març i juliol.
Els cursos estan enfocats a millorar les habilitats i competències empresarials dels participants.

Coneix i inscriu-te a la formació

Programa ESPRINT 2023

El programa ESPRINT 2023 és un programa d’acompanyament a persones emprenedores que ofereix recursos com la formació, les mentories, les assessories expertes i l’accés a un espai de treball, per a desenvolupar la seva idea de negoci.

Aquest programa té per objectiu:

 • Incentivar els dots emprenedors i creatius dels participants i fomentar les habilitats necessàries per a liderar una proposta empresarial.
 • Aportar continguts formatius que facilitin el disseny d’un model empresarial.
 • Exposar eines de treball per a la transformació de coneixement o tecnologia en una idea de negoci i aquesta, en un projecte empresarial rendible i sostenible.
 • Facilitar l’accés al mercat.
 • Facilitar el networking entre els mateixos alumnes, actors importants per a la seva activitat empresarial i inversors potencials.
BASES DEL PROGRAMA
PROGRAMA EN CURS

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Amb el cofinançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal.

El document recull les activitats de l’agència, entre les que destaquen el suport a la creació d’empreses, l’allotjament de projectes emprenedors, la promoció de comunitats i els projectes estratègics que es treballen conjuntament amb els agents del territori… Llegir-ne més

El cuiner osonenc, actualment a Singapur, parla amb alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona en una sessió de webinar

Nascut a Prats de Lluçanès, Jordi Noguera va començar la seva trajectòria als fogons de Cal Quico, el restaurant … Llegir-ne més

Ets una empresa o una entitat representativa d’un sector productiu? Penses que una formació interna dels teus treballadors podria fer més competitiva la teva empresa?

La solució la podeu trobar a Conforcat a mida, un programa de subvencions de la Generalitat de Catalunya, que permet … Llegir-ne més