Emprenedoria

VOLS ENGEGAR UN NOU PROJECTE?

Si tens una idea de negoci t’ajudem a analizar-ne la viabilitat i t’assessorem en aspectes tècnics.

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Vols treballar el teu projecte emprenedor amb més profunditat?

T’assessorem personalment durant les diferents fases del projecte: des de la idea de negoci fins a la creació de l’empresa, en les diferents disciplines empresarials.

Idea de negoci
Model de negoci
Anàlisi econòmic
Accés a finançament
Estratègia comercial
Estratègia digital

També t’acompanyem amb els tràmits que necessitis per fer avançar el teu projecte

Alta d'autònom/a o societat mercantil
Capitalitzacions
Subvencions
Constitució de la forma jurídica

ALTA D’EMPRESES

T’ajudem a tramitar l’alta de la teva empresa
Creacció és un punt PAE (Punt d’atenció a l’emprenedoria) i t’ajudem a iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa, a través del Document Únic Electrònic (DUE).
– Servei tant per autònoms/es com societats mercantils –

  • Constitució d’empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
  • Alta d’autònoms, mitjançant el CIRCE, sistema sistema que facilita la creació de la vostra empresa a través d'acords i comunicacions amb tots els organismes i administracions que intervenen en el procés, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).

Formació per empreses i projectes emprenedors

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona i Creacció ja tenen a punt la vuitena edició del programa “Formació per a Empreses i projectes Emprenedors“. De moment, es presenten les formacions del primer semestre, en format online, una vintena de propostes, entre març i juliol.
Els cursos estan enfocats a millorar les habilitats i competències empresarials dels participants.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Amb el cofinançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal.

Cal entendre la seguretat informàtica com una cadena en la que les empreses han de col.laborar. Els errors d’uns acaben afectant els altres. T’expliquem què és la cadena de subministrament digital i perquè és clau vetllar la seguretat dins i fora de l’empresa…. Llegir-ne més

Els treballadors de les empreses de la comarca, bàsicament industrials i de serveis, pateixen sobretot lesions musculars i esquelètiques derivades dels sobreesforços i moviments repetitius, caigudes i talls. N’hem parlat amb alguns representants d’Osona Benestar Laboral 360º…. Llegir-ne més

La marca, impulsada per la Cambra de Comerç, el CEDO i Creacció, es vol dotar de més activitats, més coneixement i més visibilitat.

Una vintena d’empresàries d’Osona es van trobar divendres passat, 21 de juny, en … Llegir-ne més