Benvinguda Institucional

“SUMAR, GENERAR IMPACTE I TRANSFORMAR OSONA”

Si heu arribat aquí, potser us pregunteu en què us pot ajudar una “Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement”. O potser, què fa exactament Creacció, o per què Osona va decidir fundar-la.

Tot plegat es respon amb tres conceptes clau, que són pals de paller de Creacció: sumar, generar impacte i transformar Osona.

Creacció va néixer per unir els esforços dels diferents agents del territori, racionalitzar recursos i millorar l’impacte dels projectes desenvolupats. Així, milloraríem també l’ocupació de les persones, la competitivitat de les empreses i el desenvolupament sostenible del territori a nivell econòmic, social i ambiental.

Per fer-ho possible, prenem com a línia de raó de ser de Creacció la GENERACIÓ DE CONEIXEMENT, per SOCIALITZAR-LO amb la resta d’actors implicats del territori i transformar la realitat i el posicionament d’Osona.

Funcionem com un radar permanent de la realitat del territori recollint dades quantitatives i qualitatives de la situació econòmica i social, analitzant-les i extraient-ne, conclusions. En aquest sentit, destaquem l’Observatori Socioeconòmic d’Osona que s’ha convertit en una eina de monitorització i prospectiva de la comarca que ens ajuda a identificar els principals reptes de treball. Un cop identificats, conceptualitzem projectes i busquem recursos per impulsar-los.

Per posar alguns exemples, hem identificat i treballat amb agents del territori projectes tan diversos com la taula de purins, el Pla estratègic de Formació Professional i el seu observatori de transicions educatives, la creació d’Osoning (clúster de l’esport), etc.

La feina des de la cooperació, l’intercanvi, el compartir, el sumar i el transformar és el motor de Creacció, alineat i en acord amb tots els agents polítics, socials i econòmics de la comarca.

Tenim molta feina feta i en tenim molta per fer. Però estem plenament convençuts que aquest és el camí a seguir per dibuixar un futur ple de noves oportunitats.

Benvingudes i benvinguts a casa vostra.

Dr. Josep Arimany Manso
President de Creacció

Benvinguda signada pel Dr. Josep Arimany

Bet Piella és la nova presidenta de l’Agència i representant dels socis juntament … Llegir-ne més

La proposta, impulsada des de Creacció, té com a objectiu proporcionar assessorament, eines … Llegir-ne més

Creacció estudia les demandes de la comarca i aposta per oferir formacions a … Llegir-ne més