Comunitats

COMUNITATS

Descobreix les comunitats que han nascut a través de projectes portats a terme per Creacció

DOT

El projecte DOT (Talent D’Osona) neix amb la idea d’establir contacte amb persones d’Osona que desenvolupen la seva trajectòria professional fora de la comarca per connectar-la amb el territori.
Pretén ser el punt d’unió d’aquest talent amb la comarca. La finalitat és posicionar l’ecosistema del coneixement de la comarca i incorporar-lo als diferents projectes de desenvolupament local d’Osona.

VIT

El VIT ofereix un entorn de serveis i infraestructures per impulsar l’activitat professional a projectes de l’àmbit tecnològic. Però sobretot és un entorn que impulsa l’intercanvi de coneixement, la col·laboració i el creixement dels projectes allotjats, la incorporació de tendències tecnològiques i la creació de sinergies amb el territori.

OSONING

El projecte Osoning va néixer el 2016 a través del Clúster de l’Esport d’Osona, que aglutina diferents agents relacionats amb l’esport de la comarca, tant públics com privats, entre els quals Creacció, el Consell Comarcal d’Osona i Osona Turisme.
Creat per ser una marca paraigües de projectes que combinin esport i Comarca, sempre en la recerca de la innovació i la qualitat per tal de generar riquesa econòmica tant en el territori com en l’àmbit esportiu.

Terris

L’objectiu del projecte TERRIS és crear un espai de reflexió que permeti l’anàlisi, l’aprenentatge i l’intercanvi, per:

  • aflorar capacitats conjuntes i nous lideratges de persones i organitzacions
  • per trobar propostes d’actuació innovadores que responguin als reptes socials del territori
  • per descobrir nous àmbits del territori fins ara no explorats

Agroproductors d’Osona i el Lluçanès

La Covid-19 ha posat de manifest la necessitat d’arribar més fàcilment al consumidor final. Per això, aquells agroproductors que no tenen accés a grans superfícies comercials o xarxes de botigues per a la distribució dels seus productes, tenen a la seva disposició un canal web per facilitar l’accés al consumidor final directament.
Un espai on es presenten agricultors, ramaders, elaboradors (no industrials) i recol·lectors de la comarca d’Osona i Lluçanès que venen a consumidor final directament.

Creacció organitza els Vermuts Teal, un espai per compartir coneixement, conversar, experimentar i … Llegir-ne més

Èxit d’assistència a la 1a jornada oberta d’OBL360 sobre “Benestar Emocional a la … Llegir-ne més

Els guardons, convocats pels serveis d’emprenedoria d’Osona, promouen l’esperit emprenedor, innovador i creatiu … Llegir-ne més