Podcast 3Bits

Podcast 3BITS

3Bits és un podcast que t’acosta a la innovació, a les novetats del món tecnològic i dels negocis digitals i a persones amb criteri que conexien bé tot el que hi passa. Cada 15 dies hi trobaràs entrevistes i tertúlies.
El pots escolta a qualsevol plataforma de podcasting.
Aquest podcast està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

EPISODIS

Episodi 11: Barcelona Supercomputing Center amb la Mariona Sanz

En aquest episodi de 3Bits parlem amb la Mariona Sanz, Head of Innovation and Business Development al Barcelona Supercomputing Center. A més, parlem de cotxes elèctrics i del primer episodi de South Park creat amb IA.

Episodi 10: Darrere la indústria 4.0 amb Èric Zapater

En aquest episodi de 3Bits parlem amb l’Èric Zapater, especialista en automatització, control industrial i gestió de la fabricació. Parlem de la indústria 4.0: què és? En quin punt està? Quins perfils professionals calen. També hi ha espai per parlar de litofrenades, SpaceX, els Chromebooks i ChatGPT.

Episodi 9: Big Data i Vic Data amb Miquel Camprodón i Josep Lluís Garcia

En aquest nou episodi parlem de Big Data amb Miquel Camprodón, data scientist de Bon Preu, i Josep Lluís Garcia, profesor d’estadística i matemàtiques a la UVic.
En l’episodi també ens presenten la iniciativa VicData: el punt de trobada per a la cultura i ciència de dades a la comarca d’Osona i rodalies, que pretén facilitar un espai per compartir experiències i coneixements entorn aquesta nova disciplina.

Episodi 8: Drons, CATUAV i Barcelona Drone Center, amb Jordi Santacana

A l’episodi 8 de 3Bits parlem amb en Jordi Santacana, fundador i CEO de CATUAV. Parlem de drons, de les seves aplicacions actuals i de tendències de futur, de projectes especials i de com han arribat a ser un dels referents mundials en aquest sector . També descobrim el Barcelona Drone Center i l’estat de l’emergent indústria del dron a Catalunya.

Episodi 7: 2023

En l’episodi d’avui de 3Bits parlem amb en Josep Maria Gassiot, de Gassiot&Llobet, de coses que poden passar aquest 2023 en l’àmbit de la tecnología i els negocis online:
Google VS Gpt3. IA connectada a Internet? Moltes eines amb IA. Ètica i IA, autoria i IA. Despropòsit kit digital confirmat. Alerta amb Spotify que està cavant un forat del qual no se sap si podrà sortir. Twitter en fallida buscada per l’Elon com a mecanisme financer. Apple treballa en les Apple Glass. Les constel·lacions de satèl·lits d’Internet inundaran l’atmosfera.
Recorda que ens pots recomanar a tothom i deixar-nos una ressenya de 5 estrelles a Apple Podcasts.

Episodi 6: Mapes, ecommerce, GPT3 i el Pare Noel

Una cooperativa especialitzada en el tractament i publicació d’informació geogràfica. En l’episodi parlem de mapes, però també apareix el nostre amic Elon Musk, de l’aplicació de la IA en el món de l’ecommerce i també del nou xat d’Open Ai. També parlem del Pare Noel que ven per WhatsApp a Carrefour.

Episodi 5: BrandYourShoes, l’Alexa es violenta i l’Elon passeja amb en Tim

A l’episodi 5 de 3Bits, parlem amb en Guillem Soldevila de BrandYourShoes.com que ens explica com ha creat i fet créixer el seu negoci. També parlem d’Amazon, d’Alexa i de les passejades romàntiques de l’Elon amb en Tim als headquarters d’Apple.

Episodi 4: Tornar a les fires, les sandàlies de Steve Jobs i simfonies d’una IA

A l’episodi 4 de 3Bits, parlem del retorn a les fires: Té sentit anar-hi? Què podem fer per treure’n el màxim profit? Té sentit exposar? Ens acompanyen L’Elisabet Baurier que es dedica a la comunicació creativa i en Dani Puig, Fundador de Efforwai Digital Transformation. Els dos amb molta experiència a les fires com podràs comprovar.

Episodi 3: Black Friday, eines per a creadors i predicció de constipats

En aquest nou episodi de 3Bits ens acompanya la Bet Faja de Seqmenta.com. Amb la Bet parlem del Black Friday: Encara té sentit? Estem obligats a fer-lo? Què podem fer per Black Friday?. També comentem les darreres novetats de Twitch, Patreon, Substack i parlem del cas d’èxit de Bayer que ha optimitzat les seves campanyes publicitaries fent predicció de constipats.

Episodi 2: Neobancs, Apple i disfresses en realitat augmentada

En el segon episodi de 3Bits ens acompanya en Jordi Ortega (CEO i cofundador de FacturaDirecta i Abaq) per parlar de l’evolució dels bancs, dels neobancs i de com ens afecta a autònoms i empreses. També parlem de Snapchat que ha afegit realitat augmentada per vendre disfresses de Halloween i d’Apple que ara vol treure un compte d’estalvi.

Episodi 1: IAs, Youtube i Elon Musk

A l’episodi 1 de 3Bits parlem amb en Miquel Llobet i en Fede Pérez de les intel·ligències artificials aplicades a la creació d’imatges, entre moltes altres coses.

El Girafeina Osona acull enguany, com a novetat, dues taules rodones. Una, amb … Llegir-ne més

El grup de professionals de Prevenció de riscos laborals d’empreses de la comarca … Llegir-ne més

Els resultats de 2023 del mercat de compra venda de petites i mitjanes … Llegir-ne més