Reempresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D'ATENCIÓ A OSONA

INSCRIU-TE A REEMPRESA

Tens dubtes? Consulta les PREGUNTES FREQÜENTS o bé contacta amb nosaltres.

Els titulars de Reempresa


L’índex de supervivència d’empreses cedides a Reempresa, és al voltant del 75%

El que semblava que podria ser un estiu negre per a moltes empreses vinculades a les activitats esportives de la comarca s’ha acabat tancant amb un balanç positiu.

Així ho constaten els representants de tres negocis vinculats a l’aigua, membres d’Osoning, el clúster d’esports d’Osona.

Sebastià Parés, de Kayak Sau, explica que … Llegir-ne més

La Covid ha evidenciat més que mai la necessitat d’inversió en recerca

La Covid ha evidenciat més que mai la necessitat d’inversió en recerca. A Osona, durant tota la pandèmia la UVic-UCC ha continuat captant projectes de recerca i fent activitat d’investigació, de transferència de coneixement i de divulgació científica. L’equip … Llegir-ne més

Els últims mesos, arran de la COVID19 i el confinament, s’han accelerat i s’han visibilitzat moltes tendències que ja existien respecte a les metodologies de treball i organització.
El treball en xarxa, que permet l’especialització i poder tirar endavant projectes sense assumir costos d’estructura, s’ha projectat com una oportunitat per fer … Llegir-ne més