Reempresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D'ATENCIÓ A OSONA

INSCRIU-TE A REEMPRESA

Tens dubtes? Consulta les PREGUNTES FREQÜENTS o bé contacta amb nosaltres.

Els titulars de Reempresa


L’índex de supervivència d’empreses cedides a Reempresa, és al voltant del 75%

Dilluns dia 17 de gener van arrencar les formacions a mida d’aquest 2022, que s’enmarquen en el programa Talent i Noves oportunitats. L’objectiu d’aquest recurs és crear ocupació de qualitat al territori, oferint una resposta formativa ajustada a les necessitats de les empreses.

Les formacions a mida demanen un compromís de … Llegir-ne més

Kit Digital és un programa finançat pels fons Next Generation EU amb més de de 3.000 milions d’euros que ofereix subvencions a fons perdut a pimes petites i microempreses, en forma de “bons digital”, que permeten accedir als serveis d’un ampli ventall de proveïdors acreditats (els agents digitalitzadors).
Aquests serveis responen … Llegir-ne més

L’agència s’ha integrat al grup de treball de dones emprenedores

Creacció ha entrat a formar part de la Xarxa de regions europees de Startups. La SERN té per objectiu reforçar els vincles entre els agents que construeixen i amplien els ecosistemes de startups a nivell regional a Europa.
La … Llegir-ne més