Reempresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D'ATENCIÓ A OSONA

INSCRIU-TE A REEMPRESA

Tens dubtes? Consulta les PREGUNTES FREQÜENTS o bé contacta amb nosaltres.

Els titulars de Reempresa


L’índex de supervivència d’empreses cedides a Reempresa, és al voltant del 75%

Els representants de les entitats sòcies de l’Oficina de Relacions Internacionals i Projectes Europeus d’Osona van visitar les institucions europees per presentar els projectes de territori a les institucions catalanes amb representació a Brussel·les, la Comissió Europea i algunes xarxes amb seu a la capital europea.

La … Llegir-ne més

L’Oficina de Relacions Internacionals i Projectes Europeus d’Osona va participar a la Conferència de Regions Europees per a les Comunitats Intel·ligents, que va tenir lloc a Évora, Portugal.

La conferència va reunir més de 230 participants actius d’arreu d’Europa, inclosos representants locals i regionals, membres del Parlament … Llegir-ne més

Els premis, convocats pels serveis d’emprenedoria d’Osona, promouen l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de la comarca.
Aquest divendres 17 de juny s’ha celebrat, a l’Auditori del Recinte Final de Vic, el lliurament dels xecs-regal als premiats en la tercera edició dels premis EducaEmprèn Osona 2022. Els premis, creats i … Llegir-ne més