Kit Digital

T’ajudem a activar el Kit Digital

Si estàs valorant sol·licitar el Kit i necessites assessorament per identificar proveïdors o analitzar els àmbits digitals més estretègics per la teva empresa fes clic aquí.

Kit Digital és un programa finançat pels fons Next Generation EU amb més de 3.000 milions d’euros que ofereix subvencions a fons perdut a pimes petites i microempreses, en forma de “bons digital”, que permeten accedir als serveis d’un ampli ventall de proveïdors acreditats (els agents digitalitzadors). Aquests serveis responen a àmbits com el disseny de pàgines web, el comerç electrònic, màrqueting digital o ciberseguretat, entre altres. En cada cas i en funció de la dimensió de l’empresa, l’import de la subvenció oscila entre els 2000 i els 12000 euros.

Per beneficiar-se de les subvencions d’aquest programa cal complir els requisits que podeu consultar a l’apartat “requisits per ser empresa beneficiària” del resum que us hem preparat (veure pdf “Guia kit digital”) però d’entrada cal destacar que s’adreça exclusivament a petites empreses, microempreses i professionals autònoms, amb menys de 50 treballadors i un volum de negoci inferior als 10 milions d’euros.

El procediment per sol.licitar els bons digitals que us permetran accedir als ajuts encara no està disponible però ja us podeu registrar a l’àrea privada d’Acelera Pyme i realitzar un test de maduresa digital que us pot donar una primera idea d’àmbits digitals de millora. Quan s’obri definitivament el procés per sol·licitar l’ajut podreu explorar i sel.leccionar els agents digitals que més adients.

Si estàs valorant sol·licitar el Kit i necessites assessorament per identificar proveïdors o analitzar els àmbits digitals més estretègics per la teva empresa fes click aquí.

Agents digitalitzadors

Les empreses proveïdores de serveis en alguna de les categories que ofereix el Kit Digital ja poden sol.licitar formar part del llistat d’agents digitalitzadors per les empreses.

Consulta aquí la guia sobre les condicions d’aquest programa per les empreses proveïdores de solucions digitals.

Creacció organitza els Vermuts Teal, un espai per compartir coneixement, conversar, experimentar i … Llegir-ne més

Èxit d’assistència a la 1a jornada oberta d’OBL360 sobre “Benestar Emocional a la … Llegir-ne més

Els guardons, convocats pels serveis d’emprenedoria d’Osona, promouen l’esperit emprenedor, innovador i creatiu … Llegir-ne més