Reempresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D'ATENCIÓ A OSONA

INSCRIU-TE A REEMPRESA

Tens dubtes? Consulta les PREGUNTES FREQÜENTS o bé contacta amb nosaltres.

Els titulars de Reempresa


L’índex de supervivència d’empreses cedides a Reempresa, és al voltant del 75%

La segona edició de la competició, impulsada per OsonaTicTalent, creix en nombre de participants, en format i en la presència de noies i d’empreses.

Més de 80 nois i noies de quatre centres d’FP de la comarca han participat en la segona edició del Codefest, … Llegir-ne més

La segona trobada del Grup Local URBACT d’Osona reuneix ajuntaments i entitats de la comarca per estudiar possibles millores de mobilitat. A l’acte també hi ha assistit una representació de la Generalitat.

El Grup Local URBACT d’Osona … Llegir-ne més

Els socis del projecte transfronterer entre Catalunya i França, adreçat al sector agroalimentari, es reuneixen per primer cop a la seu de Creacció, a Vic

Creacció va acollir el passat 18 i 19 d’abril la la primera … Llegir-ne més