Formació experimental

FORMACIÓ EXPERIMENTAL

Vols formar-te per treballar en la indústria?

T’ajudem en el procés per entrar al món laboral.

Amb els microcicles t’ajudem a formar-te en els perfils professionals més demandats a la comarca. Cada cicle està fet a mida d’empreses interessades en contractar-te un cop format!

Com serà la inserció?

Tenim empreses amb un compromís de contractació d’entre els alumnes que finalitzin els cursos amb èxit, disposem de recursos econòmics per facilitar la inserció, i també podem oferir pràctiques en empresa.

OMPLE LA TEVA SOL·LICITUD

Nom i cognoms

Telèfon

Correu electrònicMicrocicles formatius amb inscripcions obertes
Electricitat Industrial

Durada: 90 hores · Calendari: del 3 al 26 de maig · Lloc: Vic
Temari: Preparació d’armaris i quadres per el muntatge de circuits elèctrics. Interpretació gràfica. Mesura de les instal·lacions d’automatismes elèctrics. Relacions fonamentals entre les magnituds elèctriques. Instruments de mesura. Procediments de connexió.
Requisits: Capacitat d’aprenentatge. Respecte a la prevenció de riscos i a la seguretat personal i aliena. Treball en equip i respecte pels companys. Acceptació de les normes. Habilitats manuals.
Valorable: Experiència en el sector

Competències necessàries

Torneria Bàsica

Durada: 70 hores · Calendari: Inici 15 de maig · Lloc: Vic o Manlleu
Temari: Interpretació de plànols. Metrologia peces revolució. Torn convencional materials tous. Esmolat d’eines. Conceptes bàsics de qualitat. Control Fanuc Bàsic.
Requisits: Habilitats en fabricació de peces de torn. Capacitat d’aprenentatge. Respecte a la prevenció de riscos i a la seguretat personal. Treball en equip i respecte pels companys. Orientació a la productivitat. Acceptació de les normes. Ganes de treballar.

Competències necessàries

Mecànic Muntador

Durada: 100 hores · Calendari: Inici 29 de maig · Lloc: Vic o Manlleu
Temari: Interpretació de plànols. Qualitat, metrologia i calibres. Eines mecàniques (torn convencional, rectificador pla i fresadora convencional) en format pràctic. Premses excèntriques i matrius transfers en format teòric.
Requisits: Grau mig en mecànica (relacionat) o experiència professional en mecànica. Entre 20 i 40 anys. Disponibilitat horària per fer els 4 torns. Residencia a la comarca. Bona condició física.

Ompliu la vostra sol·licitud online, o bé a través de qualsevol de les oficines de: Mancomunitat la Plana, Consorci del Lluçanès, Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Ajuntaments de Roda de Ter, Manlleu, Centelles, Vic, Masies de Voltregà, Sant Hipòlit de Voltregà i Sant Pere de Torelló, i del Consell Comarcal d’Osona.

Coneix les formacions del mes de setembre, del Programa de Formació per Empreses i Emprenedors, … Llegir-ne més

La Generalitat de Catalunya ha obert una nova línia d’ajuts per a empreses emergents en … Llegir-ne més

Orgy