Formació experimental

FORMACIÓ EXPERIMENTAL

La formació experimental del programa “Ocupació per a la Indústria” té un doble objectiu. D’una banda, ajudar a les empreses a trobar els perfils professionals que necessiten, i per l’altra, ajudar a les persones a completar les seves competències per assolir aquests perfils professionals.

En base a les primeres aliances amb empreses, s’han planificat els tres primers cursos per a persones aturades. Aquestes empreses han adquirit un alt compromís de contractació d’entre les persones que finalitzin els cursos amb èxit i compleixin els requisits dels diferents llocs de treball.

Pots conèixer el programa formatiu i les competències que es demanen, clicant en cada un dels microcicles.

Operacions i processos bàsics d'indústria metal·lúrgica
Carretoner
Operació Injectora
Electricitat Industrial
Manteniment Industrial

Ompliu la vostra sol·licitud online, o bé a través de qualsevol de les oficines de: Mancomunitat la Plana, Consorci del Lluçanès, Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Ajuntaments de Roda de Ter, Manlleu, Centelles, Vic, Masies de Voltregà, Sant Hipòlit de Voltregà i Sant Pere de Torelló, i del Consell Comarcal d’Osona.

Omple la teva sol·licitud

Les dades d’atur i contractació a Vic evolucionen favorablement. Josep M. Arimany, regidor de Promoció … Llegir-ne més

Osona té una elevada taxa d’abandonament prematur dels estudis en joves que cursen cicles formatius … Llegir-ne més

L’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement d’Osona, Creacció, acaba de posar en marxa l’Endurance Lab, … Llegir-ne més