Innovar en temps post-covid19. Una mirada cap a la sostenibilitat

PRESENTACIÓ

Per avançar-se als possibles efectes de la crisis sanitaria i econòmica conseqüència del covid19, empreses i entitats han de començar a redefinir les seves estratègies d’innovació i competitivitat. En aquest webminar, el Xavier Amores i el Joan Colón, ens parlaran d’algunes d’aquestes estratègies, vinculades amb la sostenibilitat i les possibles noves tendències de consum, per tal de que les empreses segueixin sent competitives en el nou context social i econòmic post-covid19.

AGENDA

12h. Benvinguda, introducció i presentació dels ponents. Sergio Ponsá (BETA-UVic-UCC)
12:10h. Innovar en temps post-covid19. Xavier Amores (CWP).
Innovar segueix essent una prioritat en un moment de grans canvis com l’actual, però la dinàmica competitiva és més incerta i complexa que mai. En aquest escenari molts directius ens interroguem sobre com afrontar amb èxit nous reptes estratègics en temps post-covid19. La sessió tindrà com a element central intentar respondre a la pregunta de com afrontar el procés d’innovar satisfactòriament amb recomanacions pràctiques tant per aquells que tenen una sistemàtica interioritzada, com per aquells que fan els primers passos en innovació.
12:30h. La comunicació basada en la sostenibilitat com a estratègia de posicionament al mercat. Joan Colón (BETA-UVic-UCC)
En aquesta part de la sessió, s’abordarà la importància actual i futura de la comunicació de la sostenibilitat empresarial i les principals eines que tenim a la nostra disposició (etiquetatge ambiental, estats d’informació no financera, etc.) per fer-ho. També parlarem de com donar resposta a les expectatives dels nostres clients i consumidors i farem reflexions sobre com poden canviar les estratègies i prioritats pel que fa a la sostenibilitat corporativa en el marc de la nova realitat que ens espera.
12:50h. Resposta a preguntes
13:05h. Tancament Sergio Ponsá (BETA-UVic-UCC)

PONENT

Xavier Amores és el clúster manager del Catalan Water Partnership. Enginyer industrial, amb una tesi doctoral i postgrau sobre innovació. És professor d’EADA i de la Universitat de Girona sobre emprenedoria, direcció estratègica i innovació i director del MBA de la Universitat de Girona.
Té experiència en consultoria estratègica i administracions públiques i en l’impuls dels clústers i del sector clean-tech.

Dia: 27/05/2020
Hora: 12.00h
Preu: 100% Subvencionat
PLACES LIMITADES

Les tecnologies 5G i Blockchain, la ciberseguretat i l’Internet of things marcaran les … Llegir-ne més

L’Agència de Residus de Catalunya obre la convocatòria de subvencions que, en el … Llegir-ne més

Reforçar les xarxes socials, activar un canal de venda online o formació digital … Llegir-ne més