Digitalització

Digitalitza la teva empresa

Posem al teu abast diferents recursos per conèixer les possibilitats de la digitalització i aplicar-les al teu negoci.

Ciberseguretat: protegeix les teves dades

El nombre d’incidents relacionats amb la ciberseguretat fa necessari prendre mesures i iniciatives amb l’objectiu de protegir les dades de l’empresa. Aquí trobaràs recursos per actualitzar la teva empresa cap a una digitalització més segura. Llegeix més.

Tallers digitals per empreses i professionals

Guies i formacions per engegar processos del marketing digital orientats a activar vendes, millorar els canals amb el client, guanyar visibilitat, professionalitzar el servei, etc.

Servei d’assessorament i acompanyament a la digitalització

– Persones autònomes i pimes –

Digitalitza el teu negoci en àmbits com: comunicar-se i compartir informació amb clients, empleats, realitzar treball a distància i col·laboratiu, accedir i consultar informació clau de l’empresa, gestionar agendes de manera sincronitzada, activar nous canals de relació amb els clients, etc.

Sol·licita l'acompanyament

Empresa digital

Allotja el teu projecte o empresa i connecta-la a un ecosistema d’empreses de l’àmbit digital per trobar aliances, talent i col.laboracions.
El VIT ofereix espais, xarxa i recursos com alguns dels serveis d’atenció a l’empresa i l’emprenedoria de Creacció.
Connecta’t al VIT

Cursos tècnics per a professionals

Cicles de capacitació tècnica i tecnològica per professionals i pimes del sector KIB’s.

Programa d'incubació KIV

El programa d’incubació KIV s’adreça a persones emprenedores i empreses que havent iniciat una nova activitat empresarial, innovadora al territori i amb base tecnològica, volen accelerar el seu creixement seguint un programa d’acompanyament personalitzat que ofereix instruments com la formació, les mentories, les assessories expertes i l’accés a un espai fix de treball a les instal·lacions del VIT.

CONSULTA LES BASES

Creacció organitza els Vermuts Teal, un espai per compartir coneixement, conversar, experimentar i … Llegir-ne més

Èxit d’assistència a la 1a jornada oberta d’OBL360 sobre “Benestar Emocional a la … Llegir-ne més

Els guardons, convocats pels serveis d’emprenedoria d’Osona, promouen l’esperit emprenedor, innovador i creatiu … Llegir-ne més