Digitalització

Digitalitza la teva empresa

Posem al teu abast diferents recursos per conèixer les possibilitats de la digitalització i aplicar-les al teu negoci.

Ciberseguretat. Protegeix les teves dades.

El nombre d’incidents relacionats amb la ciberseguretat fa necessari prendre mesures i iniciatives amb l’objectiu de protegir les dades de l’empresa. Aquí trobaràs recursos per actualitzar la teva empresa cap a una digitalització més segura. Llegeix més.

T’ajudem a activar el Kit Digital

Kit Digital és un programa finançat pels fons Next Generation EU amb més de de 3.000 milions d’euros que ofereix subvencions a pimes petites i microempreses en forma de “bons digital”, que permeten accedir als serveis d’un ampli ventall de proveïdors acreditats (els agents digitalitzadors) en àmbits com el disseny de pàgines web, el comerç electrònic, màrqueting digital o ciberseguretat, entre altres.
Si estàs valorant sol.licitar el Kit i necessites assessorament per identificar proveïdors o analitzar els àmbits digitals més estretègics per la teva empresa fes click aquí.

Servei d’assessorament i acompanyament a la digitalització

– Persones autònomes i pimes –

Digitalitza el teu negoci en àmbits com: comunicar-se i compartir informació amb clients, empleats, realitzar treball a distància i col·laboratiu, accedir i consultar informació clau de l’empresa, gestionar agendes de manera sincronitzada, activar nous canals de relació amb els clients, etc.

Empresa digital

Allotja la teva empresa o connecta-la a l’ecosistema d’empreses de l’àmbit digital per trobar aliances, talent o col.laboracions. El VIT ofereix espais, xarxa i recursos com alguns dels serveis d’atenció a l’empresa i l’emprenedoria de Creacció.
Connecta’t al Vit

Tallers digitals per empreses i professionals

Guies i formacions per engegar processos del marketing digital orientats a activar vendes, millorar els canals amb el client, guanyar visibilitat, professionalitzar el servei, etc.

Cursos tècnics per a professionals

Cicles de capacitació tècnica i tecnològica per professionals i pimes del sector KIB’s.

Agenda de transformació digital

L’agenda per la transformació digital és un programa obert de conferències que es va construint per donar l’oportunitat d’incorporar noves temàtiques en funció de l’evolució de l’actualitat.
L’organització conjunta de l’Agenda per la Transformació Digital d’Osona per part de Creacció, Cambra d’Osona i CEDO, és un pas més en la consolidació de la col·laboració entre els agents del territori.

Els representants de les entitats sòcies de l’Oficina de Relacions Internacionals i Projectes … Llegir-ne més

L’Oficina de Relacions Internacionals i Projectes Europeus d’Osona va participar a la Conferència … Llegir-ne més

Els premis, convocats pels serveis d’emprenedoria d’Osona, promouen l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes … Llegir-ne més