Digitalització

Digitalitza la teva empresa

Posem al teu abast diferents recursos per conèixer les possibilitats de la digitalització i aplicar-les al teu negoci.

T’ajudem a activar el Kit Digital


Kit Digital és un programa finançat pels fons Next Generation EU amb més de de 3.000 milions d’euros que ofereix subvencions a pimes petites i microempreses en forma de “bons digital”, que permeten accedir als serveis d’un ampli ventall de proveïdors acreditats (els agents digitalitzadors) en àmbits com el disseny de pàgines web, el comerç electrònic, màrqueting digital o ciberseguretat, entre altres.
Si estàs valorant sol.licitar el Kit i necessites assessorament per identificar proveïdors o analitzar els àmbits digitals més estretègics per la teva empresa fes click aquí.

Empresa digital

Allotja la teva empresa o connecta-la a l’ecosistema d’empreses de l’àmbit digital per trobar aliances, talent o col.laboracions.

Connecta’t al Vit

Servei d’assessorament i acompanyament a la digitalització per autònoms i pimes

Digitalitza el teu negoci en àmbits com: comunicar-se i compartir informació amb clients, empleats, realitzar treball a distància i col·laboratiu, accedir i consultar informació clau de l’empresa, gestionar agendes de manera sincronitzada, activar nous canals de relació amb els clients, etc.

Sol.licita l’acompanyament

Servei d’acompanyament a la digitalització per organitzacions

Suport en la transformació digital d’organitzacions

Acompanyem en la transició cap a l’ús de noves solucions digitals. Analitzem noves oportunitats de servei al canal digital, l’organització de la informació, els equips i les possibilitats del treball remot.

Ús més eficient dels recursos digitals

Digitalització i automatització de petites operatives amb el recursos digitals bàsics dels que es disposa.
Orientat sobretot a guanyar eficiència davant la necessitat actual d’assumir tasques i reptes pels que no estavem preparats (gestió, visibilitat, relació amb el client, etc).

Sol.licita l’assessorament

Formació digital

Guies i formacions per engegar processos del marketing digital orientats a activar vendes, millorar els canals amb el client, guanyar visibilitat, professionalitzar el servei, etc.

Si necessiteu assessorament sobre altres àmbits de la digitalització de la vostra empresa ens podeu escriure a digital@creaccio.cat.

L’agència s’ha integrat al grup de treball de dones emprenedores

 

Creacció ha … Llegir-ne més