Digitalització

Digitalitza la teva empresa

Posem al teu abast diferents recursos per conèixer les possibilitats de la digitalització i aplicar-les al teu negoci.

Ciberseguretat: protegeix les teves dades

El nombre d’incidents relacionats amb la ciberseguretat fa necessari prendre mesures i iniciatives amb l’objectiu de protegir les dades de l’empresa. Aquí trobaràs recursos per actualitzar la teva empresa cap a una digitalització més segura. Llegeix més.

T’ajudem a activar el Kit Digital

Kit Digital és un programa finançat pels fons Next Generation EU amb més de de 3.000 milions d’euros que ofereix subvencions a pimes petites i microempreses en forma de “bons digital”, que permeten accedir als serveis d’un ampli ventall de proveïdors acreditats (els agents digitalitzadors) en àmbits com el disseny de pàgines web, el comerç electrònic, màrqueting digital o ciberseguretat, entre altres.
Si estàs valorant sol.licitar el Kit i necessites assessorament per identificar proveïdors o analitzar els àmbits digitals més estretègics per la teva empresa fes clic aquí.

Servei d’assessorament i acompanyament a la digitalització

– Persones autònomes i pimes –

Digitalitza el teu negoci en àmbits com: comunicar-se i compartir informació amb clients, empleats, realitzar treball a distància i col·laboratiu, accedir i consultar informació clau de l’empresa, gestionar agendes de manera sincronitzada, activar nous canals de relació amb els clients, etc.

Sol·licita l'acompanyament

Empresa digital

Allotja la teva empresa o connecta-la a l’ecosistema d’empreses de l’àmbit digital per trobar aliances, talent o col.laboracions. El VIT ofereix espais, xarxa i recursos com alguns dels serveis d’atenció a l’empresa i l’emprenedoria de Creacció.
Connecta’t al VIT

Tallers digitals per empreses i professionals

Guies i formacions per engegar processos del marketing digital orientats a activar vendes, millorar els canals amb el client, guanyar visibilitat, professionalitzar el servei, etc.

Cursos tècnics per a professionals

Cicles de capacitació tècnica i tecnològica per professionals i pimes del sector KIB’s.

Programa d'incubació KIV

El programa d’incubació KIV s’adreça a persones emprenedores i empreses que havent iniciat una nova activitat empresarial, innovadora al territori i amb base tecnològica, volen accelerar el seu creixement seguint un programa d’acompanyament personalitzat que ofereix instruments com la formació, les mentories, les assessories expertes i l’accés a un espai fix de treball a les instal·lacions del VIT.

CONSULTA LES BASES

Es presenta la Proposta ferroviària per al desenvolupament del corredor de l’R3. A … Llegir-ne més

L’objectiu de la iniciativa passa per fer créixer i activar les vendes d’aquests … Llegir-ne més

El programa Reempresa de Vic ha estat reconegut amb el tercer premi com … Llegir-ne més