Crealiment

CREALIMENT

Crealiment, living lab alimentari, un ecosistema per a la innovació orientada a l’usuari, en el qual aquest participa testant i co-creant les noves idees en un entorn que reflecteix la vida real.
En ell poden confluir empreses, compradors, consumidors, experts i entitats per promoure la innovació. L’objectiu és extreure’n propostes de valor afegit tant per la organització com pel territori.

Procés

A qui va dirigit?

CONSUMIDORS amb inquietud i interès en participar en processos de co-creació juntament amb empreses del sector agroalimentari d’Osona.

OFERIM… Formar part d’un programa on es pretén posar el consumidor al centre i connectar-hi per saber la seva opinió i en alguns casos co-crear conjuntament propostes de negoci/productes/serveis actuals i futurs del sector agroalimentari d’Osona.

EMPRESES i ASSOCIACIONS del sector agroalimentari d’Osona que formen part del final de la cadena de valor, tocant consumidor, i que tenen interès per innovar escoltant el seu client.

OFERIM… Connectar l’organització amb el consumidor i les tendències agroalimentaries amb un programa en viu on es pretén posar el client i al centre i conèixer què pensa del negoci/producte/servei actual i futur.

Més informació: agroalimentari@creaccio.cat |Tel. 938 815 533 (ext. 8519)

Atacs informàtics, pèrdua de dades, robatori de contrasenyes? Ets una empresa i tens dubtes sobre ciberseguretat? Aquí mirem … Llegir-ne més

El comitè de seguretat i salut, creat en el marc de la pandèmia, … Llegir-ne més

L’Observatori Socioeconòmic d’Osona desgrana cap a on apunta la societat, en aspectes com … Llegir-ne més