Reempresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D'ATENCIÓ A OSONA

INSCRIU-TE A REEMPRESA

Tens dubtes? Consulta les PREGUNTES FREQÜENTS o bé contacta amb nosaltres.

Els titulars de Reempresa


L’índex de supervivència d’empreses cedides a Reempresa, és al voltant del 75%

Translog Osona, el grup motor de treball nascut l’any passat per analitzar els reptes de futur del sector de la logística i el transport a Osona, s’ha reunit recentment per avançar en els eixos estratègics que es van marcar.

Translog s’ha marcat per aquest 2022 el creixement i la incorporació de … Llegir-ne més

Creacció, juntament amb els Serveis de Promoció Econòmica de la Comarca d’Osona llancen la tercera edició dels Premis Educaemprèn Osona.

D’ara i fins al 3 de juny, es podran presentar les candidatures per a aquests guardons, que tenen per objectiu motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de … Llegir-ne més

Dimecres 6 d’abril, es va celebrar al VIT una jornada de seguretat informàtica titulada “Fer front a les ciberamenaces”, en el marc de l’agenda de transformació digital d’Osona.
A la sessió de sensibilització hi van participar com a ponents: Tomàs Roy, Director del centre d’innovació i Competència en Ciberseguretat de l’agència … Llegir-ne més