Reempresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D'ATENCIÓ A OSONA

INSCRIU-TE A REEMPRESA

Tens dubtes? Consulta les PREGUNTES FREQÜENTS o bé contacta amb nosaltres.

Els titulars de Reempresa


L’índex de supervivència d’empreses cedides a Reempresa, és al voltant del 75%

La iniciativa té un caràcter marcadament territorial, amb la participació dels ajuntaments de Vic i Manlleu, el Consell Comarcal d’Osona, Creacció, el Consell Empresarial d’Osona, la Cambra territorial d’Osona, Ausa Futur, la Fundació Impulsa i l’Associació d’Empresaris de Manlleu…. Llegir-ne més

El document, que ha presentat l’Observatori Socioeconòmic d’Osona al territori, genera molts reptes i oportunitats i s’ha vinculat als projectes estratègics de la comarca i a les tres grans transicions

El … Llegir-ne més

El projecte d’innovació social i digital està impulsat pels ajuntaments de Vic i Manlleu, Creacció i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Les principals actuacions que s’han dut a terme fins ara en el marc del … Llegir-ne més