Reempresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D'ATENCIÓ A OSONA

INSCRIU-TE A REEMPRESA

Tens dubtes? Consulta les PREGUNTES FREQÜENTS o bé contacta amb nosaltres.

Els titulars de Reempresa


L’índex de supervivència d’empreses cedides a Reempresa, és al voltant del 75%

Recupereu la conferència i debat sobre Les noves mesures de finançament, a càrrec d’Oriol Sans, Director de la unitat de finançament d’ACCIÓ, i Pere Cots, Director del Departament d’Estratègia i Finançament de PIMEC, en aquest enllaç.

Visualitza la presentació d’Acció, utilitzada per Oriol Sans, aquí.

 … Llegir-ne més

Podeu recuperar la conferència i resolució de dubtes sobre Ertos i altres mesures laborals per part de Fèlix Jurado, en el següent enllaç…. Llegir-ne més

Informació sobre les noves mesures aprovades
A continuació us detallem les mesures aprovades (i en previsió d’aprovació) per fer front a la situació de crisi sanitària que estem vivint. Us anirem actualitzant periòdicament les noves mesures i/o modificacions que vagin apareixent.

D’entre les mesures aprovades pel govern espanyol hi ha:

Mesures … Llegir-ne més