Reempresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D'ATENCIÓ A OSONA

INSCRIU-TE A REEMPRESA

Tens dubtes? Consulta les PREGUNTES FREQÜENTS o bé contacta amb nosaltres.

Els titulars de Reempresa


L’índex de supervivència d’empreses cedides a Reempresa, és al voltant del 75%

Creacció posa en marxa un programa adreçat a les pimes per ajudar-les a prevenir els ciberatacs, en una primera fase restringida a un petit grup d’empreses.

Creacció arrenca una acció pilot d’assessorament bàsic per ajudar les petites … Llegir-ne més

Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, impulsada pels Ajuntaments de Vic i Manlleu, el Consell Comarcal d’Osona i la UVic-UCC, celebra els seus 10 anys d’història amb una mirada posada en els reptes de futur.

Un centenar … Llegir-ne més

L’acte de lliurament s’ha dut a terme en el marc de la jornada del Fem DEO que enguany ha comptat amb la ponència central d’Ona Carbonell i la participació de més de 100 persones. 

La Cambra de … Llegir-ne més