“OSONA TRANSFORMACIÓ SOCIAL”

Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) de la comarca d’Osona
Creacció conjuntament amb el Consell Comarcal d’Osona, Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya i Consorci Hospitalari de Vic estan executant el projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) finançat per els fons de desenvolupament FEDER.
Des de Creacció s’executen dues operacions:
  • Gestió de la innovació (Espai Crea) i l’emprenedoria al territori, que consisteix en la creació d’un centre dinamitzador de la innovació al servei de les pimes i els emprenedors d’Osona, que esdevingui un centre de generació de valor per a les empreses i nous projecte empresarials de la comarca.
  • Crealiment, Living Lab Alimentari, que consisteix en la creació d’un espai experimental que esdevingui un ecosistema de treball per impulsar la innovació oberta i recerca alimentària on els diferents actors interactuen d’una manera activa amb unes prioritats: co-crear, explorar, experimentar i innovar. I més de crear un model de referència d’emprenedoria rural a Osona que estimuli noves línies de negoci i oportunitats en l’entorn rural agroalimentari i així mantenir el teixit empresarial actual i el alguns casos accelerar-ne el creixement.

5 de novembre de 2019

Compartir notícia