Centre de Recursos

Dirigit a emprenedors i a empreses de menys de 5 anys.

Sabem que necessites dedicar el teu temps a allò que aporta valor al teu projecte professional, per això t’oferim guanyar temps!

El Centre de Recursos et permet comptar amb un professional qualificat per delegar aquelles tasques que et prenen temps, només les hores que et facin falta.
Solicita-ho ara i ens posarem en contacte amb tu per saber què necessites i escollir el perfil de suport que encaixi més amb les teves necessitats.

Quins tipus de serveis ofereix
el Centre de Recursos?

 • Administració bàsica
 • Atenció i campanyes telefòniques
 • Documentació
 • Gestió de continguts digitals
 • Recerca i gestió de la informació

Si trobes a faltar algun servei fes-nos-ho saber.

 • Suport mensual

  5 € / hora

  Escull el nombre d’hores mensuals i podràs ampliar-lo, reduïr-lo o anular-lo quan vulguis.

 • Suport ocasional

  7 € / hora

  Escull el nombre d’hores i podràs utilitzar-les al llarg d’un mes a partir de la contractació.

Per què hem creat el Centre de Recursos?

El Centre de Recursos és un projecte de Creacció amb el suport de la Diputació de Barcelona amb doble objectiu: per una banda vol omplir un buit de mercat amb un servei a mida destinat a emprenedors i empreses amb una dimensió petita que sovint han de realitzar tasques que aporten poc valor a la seva empresa. D’altra banda aquest és un projecte que proposa explorar un nou model d’empresa social que doni una sortida professional a persones en situació d’atur de llarga durada i que tenen competències i coneixements que cal posar en valor.
En base a aquests dos objectius aquest projecte ofereix un servei subvencionat que es reflecteix en el preu, però pretenem que s’acabi consolidant com una empresa rendible i que trobi el seu encaix en el mercat, per això en un futur les tarifes inicials es revisaran per adaptar-les a la realitat del mercat.

El Consell Empresarial d’Osona (CEDO) organitza una conferència sobre la transformació digital i l’adaptació que han de fer les empreses. L’acte el conduiran Gil Blancafort, CEO d’Yslandia, i Laia Mercadal, Direct Marketing & Costumer Service Director de Mango.

L’adaptació de les organitzacions al nou entorn digital requereix un alineament … Llegir-ne més

El projecte “Ocupació a la indústria” Local de la Diputació de Barcelona va aconseguir formalitzar 725 insercions durant la seva primera edició, del 2015 al 2016. Els resultats els ha presentat la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació, Sònia Recasens, en un acte a les instal·lacions que l’empresa … Llegir-ne més

29 de juny. Manlleu

Negocis Locals: com atraure clients de proximitat per internet. Programa de formació per empreses i emprenedors

Consulta més informació sobre el programa