Centre de Recursos

Dirigit a emprenedors i a empreses de menys de 5 anys.

Sabem que necessites dedicar el teu temps a allò que aporta valor al teu projecte professional, per això t’oferim guanyar temps!

El Centre de Recursos et permet comptar amb un professional qualificat per delegar aquelles tasques que et prenen temps, només les hores que et facin falta.
Sol·licita-ho ara i ens posarem en contacte amb tu per saber què necessites i escollir el perfil de suport que encaixi més amb les teves necessitats.

Quins tipus de serveis ofereix
el Centre de Recursos?

 • Administració bàsica
 • Atenció i campanyes telefòniques
 • Documentació
 • Gestió de continguts digitals
 • Recerca i gestió de la informació

Si trobes a faltar algun servei fes-nos-ho saber.

 • Suport mensual

  7 € / hora

  Escull el nombre d’hores mensuals i podràs ampliar-lo, reduir-lo o anul·lar-lo quan vulguis.

 • Suport ocasional

  10 € / hora

  Escull el nombre d’hores i podràs utilitzar-les al llarg d’un mes a partir de la contractació.

Per què hem creat el Centre de Recursos?

El Centre de Recursos és un projecte de Creacció amb el suport de la Diputació de Barcelona amb doble objectiu: per una banda vol omplir un buit de mercat amb un servei a mida destinat a emprenedors i empreses amb una dimensió petita que sovint han de realitzar tasques que aporten poc valor a la seva empresa. D’altra banda aquest és un projecte que proposa explorar un nou model d’empresa social que doni una sortida professional a persones en situació d’atur de llarga durada i que tenen competències i coneixements que cal posar en valor.
A partir d’aquests dos objectius aquest projecte ofereix un servei subvencionat que es reflecteix en el preu, però pretenem que s’acabi consolidant com una empresa rendible i que trobi el seu encaix en el mercat, per això en un futur les tarifes inicials es revisaran per adaptar-les a la realitat del mercat.

Amb la resolució EMC/1798/2017, de 27 de juliol de 2017, s’aproven les bases reguladores dels ajuts del Programa de Cupons a la Internacionalització, amb l’objecte de regular la concessió dels ajuts del .

El termini de presentació de les sol·licituds s’establirà a la convocatòria d’aquests ajuts.

Beneficiaris
Poden ser beneficiaris les empreses … Llegir-ne més

Creacció i el Consell Comarcal d’Osona amb la Xarxa de Productes de la Terra ha organitzat Crealiment, la primera marató de co-creació entre productors, elaboradors agroalimentaris i restauradors del sector agroalimentari de la comarca d’Osona, interessats a crear sinergies i treballar conjuntament per a crear una solució aprenent a innovar … Llegir-ne més

Aquest estiu la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha posat en marxa l’UCamp, que aquest any ha ofert dos campus d’estiu per a joves que volguessin viure experiències universitàries en dos àmbits diferents, el personal branding i l’emprenedoria digital.

La novetat d’aquest estiu ha estat la primera … Llegir-ne més