Vermuts Teal

Vols conèixer com s’estan reinventant les organitzacions que posen les persones al centre? T’explicarem i experimentaràs aquest nou paradigma per augmentar la consciència i aplicar canvis organitzatius.

Vine als vermuts Teal
26 de maig, 2 i 16 de juny. Places limitades (20 persones)

Inscriu-te aquí

Connectem persones fantàstiques que treballem per construir un món respectuós amb la vida, l’ésser humà i el planeta.

TEAL?

Quan Frederic Laloux fa servir el concepte d’empreses “Teal” en el seu llibre Reinventando las Organizaciones, ho fa per donar nom a un tipus d’organització empresarial que té poc a veure amb les estructures jeràrquiques i organitzatives de les empreses tradicionals i molt amb les tendències socials comunitàries i participatives i amb el tipus de relació col·laborativa que té lloc entre els éssers vius a la natura. Així és com desenvolupa un nou concepte d’empresa que es basa en tres pilars: autogestió, plenitud i evolució.
Nosaltres parlem de Teal per referir-nos a aquest moviment d’evolució de la consciència a les organitzacions, i presentem la proposta sota aquest marc.

Reemprenem el viatge

L’any 2019 Creacció va organitzar un viatge a Biscaia per un grup d’empresaris i directius de la comarca. L’objecte del viatge era visitar i trobar-se amb empresaris del grup NER i persones de K2K (consultoria especialitzada en el canvi organitzacional basada en Nou Estil de Relacions) amb la finalitat de conèixer una altra manera de fer les coses en l’àmbit organitzatiu/empresarial. Una manera diferent, que funciona, que permet a les persones sentir-se plenes amb el que fan i, com a conseqüència, aportar millors beneficis a les seves empreses i un retorn a la societat. Arran del viatge a Bilbao, es va crear un grup per quedar regularment per prendre una cervesa i conversar sobre els possibles avenços. La Pandèmia de la COVID i possiblement la falta de temps van aturar la dinàmica que s’havia originat i en aquest moment sentim la necessitat de tornar a crear xarxa i promoure l’evolució de les organitzacions a la comarca.

La Proposta

El propòsit d’aquests vermuts TEAL és obrir un espai per compartir coneixement, conversar, experimentar i mostrar exemples reals d’aquí Catalunya sobre noves formes de relació, d’organització i de lideratge, que ens acompanyin l’evolució amb les nostres organitzacions.

Les sessions

Sessió 26 de maig
Evolució de les organitzacions.
Taller per connectar amb la situació actual de les nostres organitzacions i fer visible les possibilitats de futur, analitzant els obstacles i descobrint els recursos que ens permetran avançar.

Sessió 2 de juny
Organitzacions Teal & Spiral Dynamics.
Explicació de les fases de l’evolució de la consciència en l’àmbit organitzatiu i en l’àmbit personal de la mà d’en David Martí, exdirector del Conservatori de Música de Barcelona i expert en autogestió a les organitzacions. És la persona que va introduir Frederic Laloux a Espanya.

Sessió 16 de juny
Xerrada Inspiradora d’en Miquel Castellví,
Director General de l’empresa DEERNS que ha liderat una transformació de la seva organització.

El lloc i l’horari: sala Espai Crea de Creacció, de 12 a 15 (inclòs refrigeri final)
Edifici de la Casa de convalescència, Dr. Junyent 1, segona planta

Dinamitzadors/es de les sessions

Elisabet Freixa

Trajectòria professional en la direcció de persones en organitzacions. Actualment consultora i facilitadora en processos d’evolució i desenvolupament organitzacional, d’equips i persones, amb mirada sistèmica i metodologia participativa.

Marina Revuelta

Psicòloga especialitzada en el benestar, la salut, la felicitat i les metodologies àgils en les organitzacions. Trajectòria professional en la gestió de persones. Actualment co-lidera una consultoria que es dedica a acompanyar les organitzacions i persones cap a un nou Estadi d’evolució.

Xavier Costa

Llarga Trajectòria com empresari i director General, a Lékué entre d’altres. Consultor durant 2 anys de K2K emocionando. Actualment co-lidera una consultoria que es dedica a acompanyar les organitzacions i persones cap un nou Estadi d’evolució.