Programa ReCrea

Transforma el coneixement i l'experiència de la teva empresa en un nou producte.

Re/Crea és una eina per acompanyar-vos en la creació de nous productes per a nous mercats, un programa pràctic amb el suport d’experts en noves eines i metodologies.

Fruit de l’estudi del sector TIC que Creacció va dur a terme el 2015 i del contrast de les conclusions d’aquest amb el sector, es van identificar objectius que fan referència als mercats, al marketing i al producte, a la capacitat del sector per innovar i a la necessitat de disposar d’espais de contacte.
Amb aquests objectius Creacció ha creat el programa Recrea, una experiència pràctica d’acompanyament a la creació de nous productes que vol aprofitar tot el coneixement, el capital humà i l’experiència de les empreses per dotar-les de noves eines actualitzades, metodologia i coneixement del mercat.

El programa parteix d’un anàlisi de les vostres capacitats i dels productes o serveis que oferiu per identificar oportunitats de negoci, contrastar-les amb el mercat i definir una primera hipòtesi de treball que s’acabarà convertint en un producte que resolgui necessitats contrastades i que porti associat un model de negoci escalable.

Per tal d’anar avançant en les diverses fases fins al llançament s’aniran convinant sessions presencials, continguts digitals i assessorament periòdic en el que comptarem amb l’experiència d’Incubio, incubadora d’startup’s de referència i que ha codissenyat el programa conjuntament amb Creacció.

Inscriu la teva empresa

# Acompanyament continuat.
# 7 hores de mentoria amb experts en les fases de desenvolupament i llançament del producte.
# 20 hores de continguts digitals de suport.
# Validació periòdica de l’estat dels projectes.
# De l’idea al llançament al mercat en 10 setmanes.

Si tens dubtes o desitges contrastar aquesta informació posa’t en contacte amb nosaltres: telf 93 702 72 86 / info@vitvic.cat

Estructura i calendari previst

Inscripcions

Les inscripcions a aquest programa ja han estat tancades. Si teniu interès en accions i programes similars o en una possible reedició d’aquest poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@vitvic.cat.Amb el suport de:    

El Girafeina Osona acull enguany, com a novetat, dues taules rodones. Una, amb … Llegir-ne més

El grup de professionals de Prevenció de riscos laborals d’empreses de la comarca … Llegir-ne més

Els resultats de 2023 del mercat de compra venda de petites i mitjanes … Llegir-ne més