Òrgans de gestió

Formen part de Creacció tres socis:

La Universitat de Vic – UCC hi participa com a col·laborador estratègic vetllant així per la necessària i creixent relació triàdica entre la universitat, la indústria i el govern en la societat del coneixement (Model de la Triple Hèlix).

Per afavorir una bona governança de l’Agència s’han constituït els següents òrgans:

Un Consell d’Administració com a òrgan d’administració, gestió i representació permanent de la societat que integra els tres socis,la UVIC- UCC, la Delegació d’Osona de la Cambra de Comerç, el Consell Empresarial d’Osona i els sindicats CCOO i UGT. Així hi són presents l’administració pública, la universitat i l’empresa.

Un Consell General com a òrgan consultiu i assessor que permet la participació en la societat d’altres administracions públiques, institucions, agents econòmics o socials de la comarca d’Osona i que serveix com a fòrum per debatre objectius i projectes. No té facultats executives, decisòries ni de representació societària. En són membres:

A nivell de procés s’ha articulat un Consell de Direcció que es reuneix setmanalment. Un cop al mes es du a terme un Consell de Direcció ampliat on s’incorporen els membres del Consell d’Administració.

El govern espanyol canvia aspectes de l’Estatut del Treballador vinculats a les hores … Llegir-ne més

L’objectiu d’enguany és donar suport als pagesos i productors d’Osona i el Lluçanès…. Llegir-ne més

Creacció, la Mancomunitat la Plana, el Consorci de la Vall del Ges i … Llegir-ne més