Ajuts de més de 4.000 euros per a les empreses industrials d’Osona que vulguin contractar treballadors

Les empreses del sector industrial d’Osona i el Lluçanès poden acollir-se a l’ajut per estimular la contractació dins del programa “Ocupació per a la Indústria Local a Osona”. La subvenció pretén contribuir a crear llocs de treball per a persones desocupades i a reduir la taxa d’atur del territori. L’ajut cobreix una part del cost de la contractació laboral i inclou un guiatge a les empreses per tal que incorporin el personal més adequat per a cada lloc de treball. Com a novetat d’enguany, els perfils de treballadors que es contractin correspondran a persones desocupades de llarga durada o bé persones en situació de precarietat laboral.

L’import màxim de la subvenció serà l’equivalent a sis mesos del salari mínim interprofessional per cada contracte que tingui una durada mínima de nou mesos, la qual cosa equival a més de 4.400 euros si el contracte és a jornada completa. El termini per optar-hi acaba el dia 30 de juny de 2019 o bé abans, en cas que s’esgotés la dotació pressupostària. L’import màxim destinat a les subvencions per a aquesta convocatòria és de 70.000 euros.

Creacció impulsa el programa “Ocupació per a la Indústria Local a Osona”, subvencionat per la Diputació de Barcelona, juntament amb els serveis d’ocupació de la Mancomunitat la Plana, del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, del Consorci del Lluçanès, dels ajuntaments de Centelles, Manlleu, Les Masies de Voltregà, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló i Vic i del Consell Comarcal d’Osona.

La sol·licitud d’ajut, acompanyada de la resta de documentació, s’ha de presentar a la seu de Creacció (Casa de Convalescència, c/ Dr. Junyent, 1 de Vic) en horaris d’obertura al públic o telemàticament a www.creaccio.cat. Les empreses que s’hi vulguin presentar poden consultar les bases completes aquí.

Més informació
Resolució de dubtes: industria@creaccio.cat

23 d'agost de 2018