Xarxes de contactes per enfortir el teu projecte emprenedor

Formar part d’una xarxa i activar el networking és una font d’inspiració i motivació per les persones emprenedores. Aquestes xarxes et permeten generar contactes que poden esdevenir socis comercials, proveïdors, inversors, o clients i per tant generar, oportunitats de negoci i col·laboracions estratègiques que ajudin a consolidar els projectes.

També faciliten el contacte amb experts i gent coneixedora d’algun sector, que aporten informació i coneixement necessari a incorporar en el projecte emprenedor.

D’altra banda, t’ajuda a visibilitzar i augmentar la teva reputació com a persona professional confiable i experta. Això pot comportar un major reconeixement de la marca. 

També donen accés a una àmplia gamma de recursos i suport empresarial, desde informació sobre events del sector interessants, rondes d’inversió, programes d’acceleració, mentories, assessorament empresarial. 

En definitiva, interactuar amb altres emprenedors que comparteixen desafiaments similars, èxits i fracassos, crea un ambient de suport mutu on es fomenta la creativitat, la resiliència i la perseverança.

Si vols ampliar la teva xarxa professional conecta’t a esdeveniment com el Bits & Beers, un afterwork informal per a persones de la comarca i de l’ecosistema amb convidats experts en diferents àmbits i amb talent emprenedor o empresarial.  Podràs contrastar idees, trobar socis, talent, o simplement fer un got amb nosaltres. Comença a fer la teva xarxa! Apunta’t fent clic aquí.

Per altre banda Creacció, conjuntament amb els ajuntaments de Manlleu, Centelles, Mancomunitat la Plana, Consorci del LLuçanès i Consorci de la Vall del Ges, programen formacions gratuïtes per emprenedors i empreses dins el Programa FORMACIÓ PER EMPRESES I EMPRENEDORS que publiquem aquí. Aquest és un altre marc amb potencial de xarxa en el que a més de formar-te podràs descobrir i connectar-te a professionals i empreses interessants.

20 de juny de 2023