Vols reemprendre un projecte empresarial que ja funciona?

Has pensat mai en emprendre a través de l’adquisició d’una empresa que ja està en funcionament? Reempresa, el mercat de compra venda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, et facilita aquesta possibilitat. T’ho expliquem en unes sessions informatives els dies 11, 18 i 25 d’octubre. I el 9 de novembre et podràs reunir amb cedents a la Matinal de Reempresa.

Vols conèixer què és Reempresa?
Sessions informatives, els dies, 11, 18 i 25 d’octubre, de 16 a 17 h
Inscripcions en aquest enllaç

Tant si vols obrir un negoci com si ja tens un projecte emprenedor en funcionament i vols continuar creixent, continua llegint, perquè ets el nostre perfil ideal!

En els darrers anys s’han dedicat molts esforços a fomentar i facilitar la creació d’empreses, però hem oblidat que tan important com la creació és afavorir la continuïtat i el creixement de les empreses ja existents

Reempresa, el mercat de compra venda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, proposa una solució d’èxit a aquesta situació. Es tracta d’un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la totalment per continuar l’activitat, salvaguardant així el patrimoni empresarial individual i col·lectiu, per fer-la créixer.

La compra d’una empresa en funcionament et permet no començar de zero i t’ajuda amb la col·laboració de l’empresari o empresària que ha gestionat durant molts anys l’empresa que es ven, sumat a que ja es disposa dels actius i les instal·lacions necessàries, cartera de clients, proveïdors, talent, finançament, llicències… Tot això millora exponencialment les possibilitats de viabilitat empresarial. És per això que cada vegada més emprenedors confien en els serveis que oferim des de Reempresa.

També és una oportunitat per al creixement i la consolidació empresarial. La integració de noves línies productives, l’ampliació de cartera de clients i l’entrada a nous mercats permet el creixement de les empreses, generant economies d’escala i augmentant-ne la productivitat. Nombrosos estudis empresarials assenyalen que la dimensió i la diversificació de les empreses és un factor clau per suportar situacions econòmiques adverses.

Si vols veure quines oportunitats existents hi ha i com has d’afrontar aquest repte, et convidem a les sessions informatives de Reempresa, els dies 11, 18 i 25 d’octubre de 16 a 17h. En aquestes sessions t’informarem de com és el procés de reemprenedre, et podràs donar d’alta al servei, veure les oportunitats i resoldre dubtes. 

Una matinal amb els cedents

Aquestes sessions informatives et permetran fer un pas més enllà i poder assistir a la Matinal de Reempresa que es farà el proper 9 de novembre. En aquest esdeveniment et podràs entrevistar-te directament amb els cedents i també amb el banc per explorar possibilitats de finançament.

T’animes? T’esperem!

Més informació sobre Reempresa

Vols conèixer què és Reempresa?
Sessions informatives, els dies, 11, 18 i 25 d’octubre, de 16 a 17 h
Inscripcions en aquest enllaç

4 d'octubre de 2023