Vic puja al podi de més casos d’èxit de Reempresa per quart any consecutiu

El programa Reempresa de Vic ha estat reconegut amb el tercer premi com a ciutat amb més casos d’èxit acreditats l’any 2020. Els guardons són un reconeixement als resultats obtinguts pels 35 punts locals Reempresa a la demarcació de Barcelona. La capital d’Osona ja havia estat distingida al podi d’aquest rànquing en els últims tres anys, de manera consecutiva.

El premi es va lliurar el passat dimecres, 9 de novembre, dins els actes del BizBarcelona. El va recollir la regidora de Promoció econòmica, Comerç i Cultura de l’Ajuntament de Vic, Bet Piella, juntament amb l’equip de l’àrea d’empresa de Creacció que gestiona el programa.

“Continua la bona dinàmica dels anys anteriors i el premi ens esperona a aconseguir que moltes més persones vegin en la reemprenedoria una oportunitat”, va dir Piella després de rebre el premi.

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, definit i formal, on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada. El programa el conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors, entre els quals els de Creacció, que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

Tota la informació sobre Reempresa:

22 de novembre de 2022