Torna el programa de formació i assessorament per a aturats amb estudis superiors de Creacció

Creacció, junt amb els diferents serveis locals d’ocupació d’Osona, reprèn aquest setembre el seu programa de formació i assessorament a aturats amb estudis superiors o amb una dilatada experiència professional que es va posar en marxa el març passat. Es tracta d’un conjunt d’activitats pensades per facilitar la inserció laboral d’aquests col·lectius, i incloses al projecte ‘La fàbrica de l’impuls de la innovació’, que ajuda persones amb un nivell de formació alt a trobar una sortida professional a partir de l’estímul de la creativitat.

Per una banda, el programa ofereix sessions individuals de coaching i d’assessorament en màrqueting personal perquè els participants potenciïn les seves habilitats a partir del coneixement d’un mateix. Per altra banda, organitza sessions grupals de coaching per aprendre a gestionar el canvi i els conflictes en les organitzacions i els equips així com tallers sobre tècniques de creativitat. També impulsa les xerrades inspiradores “Converses fora la capsa” i els “Cafès experto”, tertúlies informals amb experts en diferents camps.

Totes les activitats tenen lloc a Casa Convalescència (Carrer Doctor Junyent, 1, de Vic) i requereixen inscripció prèvia. Per tal de poder-se apuntar al programa les persones interessades han d’estar apuntades al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) com a demandants d’ocupació o de millora de l’ocupació. Caldrà que així ho acreditin al formalitzar la inscripció amb els documents actualitzats que els hagi facilitat el SOC.
El programa de formacions està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), adscrit al Departament de Treball de a Generalitat de Catalunya, en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals, i compta amb el suport del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Consulta i inscriu-te a les activitats previstes del setembre al desembre de 2016 a aquí

5 de setembre de 2016