Innovació

La Fàbrica de l'Impuls a la Innovació és un programa ideat per impulsar-te cap a una nova trajectòria professional i acompanyar-te en la gestió d'aquest canvi.

Encara estem desenvolupant la plataforma virtual on caldrà formalitzar la inscripció però per ara pots omplir el formulari per entrar en llista d’espera.

COM?
Amb el disseny d’un itinerari personalitzat que inclou acompanyaments individuals (de coaching personal i màrqueting personal) i sessions grupals pensades per inspirar-te, obrir el teu camp de visió i ampliar el ventall de possibilitats.

Enguany la Fàbrica d’Impuls a la innovació inclourà un seguit d’activitats i recursos per a la recerca activa de feina. L’objectiu és que aquests recursos us permetin millorar les vostres competències en clau de comunicació, de marca personal i identitat digital, d’ús de Linkedin i de networking.

A part de tots els recursos presencials, enguany estem construint una plataforma digital per tal que pugueu accedir als recursos quan vosaltres desitgeu, fins i tot accedint virtualment a les sessions presencials.

PER QUI?
La Fàbrica de l’Impuls a la Innovació està adreçada a persones en situació d’atur o persones que o bé tenen estudis superiors (grau superior o universitat), o bé una llarga trajectòria professional.

COM ET POTS INSCRIURE?
Encara estem desenvolupant la plataforma virtual on caldrà formalitzar la inscripció però per ara pots omplir el formulari per entrar en llista d’espera.

QUAN COMENÇA EL PROGRAMA?
Enguany la Fàbrica comença el dia 12 d’abril amb la primera sessió de llançament “kick off”, on se t’explicarà què és i què t’ofereix el programa.

El lloc de la sessió serà la seu de Creacció, a casa Convalescècia: Carrer del Dr. Junyent, 1, 08500 Vic.
Aquell mateix dia, de 10:30 a 12:30 tindrà lloc la primera conversa fora la capsa: Vida, feina i propòsit. No te la perdis!

Consulta l’adreça del lloc exacte i la resta del programa d’activitats al calendari.

Amb la Fàbrica de l'Impuls a la Innovació impulsa't cap al canvi!

TESTIMONIS

Vic encapçala la recuperació econòmica a la comarca d’Osona. El rol que juga la ciutat … Llegir-ne més

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona juntament amb Creacció estan impulsant la … Llegir-ne més

Creacció, de manera conjunta amb els diversos serveis locals d’ocupació d’Osona, posen en marxa una … Llegir-ne més