Tinc una fusteria des de fa més de 30 anys i em jubilo… Vols el negoci?

David Casadesús, a punt de jubilar-se i sense relleu generacional, busca un reemprenedor per cedir-li l’activitat a través de Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses que gestiona Creacció. 

En David Casadesús és fuster i té un taller a Sant Hipòlit de Voltregà. Va iniciar l’activitat  fa més de 30 anys a Manlleu i més tard es va traslladar al Voltregànès. Ara es jubila i vol cedir el seu negoci a través de Reempresa, un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses que gestiona Creacció.

“Ara m’ha arribat l’hora de jubilar-me i busco algú que vulgui continuar el negoci. Em sap greu que es pugui perdre”, explica en David, amb 63 anys i sense relleu generacional. Les seves dues filles són professores.

La seva activitat és la fabricació de mobles a mida, majoritàriament lacats. Treballa directament amb particulars i també per a una gran botiga de mobles que exporta a l’estranger, a països com Mònaco, Regne Unit o Suïssa.

El preu de la cessió del negoci se situa entre els 200.000 i 300.000 euros, i inclou el taller de fusteria, la nau industrial, d’uns 350 metres quadrats, i la cartera de clients. També hi ha la possibilitat de cessió sense la nau i quedar-s’hi en lloguer. La facturació de l’últim any fiscal va ser de 122.773 euros.

El taller està completament equipat amb sistema d’aspiració, màquina de control numèric, amotlladora, cabina de lacat… 


A més d’en David, a l’empresa hi ha dos treballadors, un dels quals és el seu germà, que també és soci. Els dos podrien continuar amb el reemprenedor.

Més informació sobre la cessió

Les 12 claus de la reemprenedoria

Contacta amb nosaltres:
Creacció
reempresa.creaccio@creaccio.cat
93 881 55 33

6 de juliol de 2023