Sis perruqueries entren al grup de compra conjunta de Proenergia Osona

El projecte, impulsat des de l’administració pública, assessora 25 establiments integrats a l’Associació de Perruquers d’Osona per tal d’optimitzar la seva factura de la llum.

Proenergia Osona, en el marc d’una col·laboració amb l’Associació de Perruquers d’Osona, ha assessorat 25 perruqueries de la comarca. L’objectiu d’aquesta actuació era saber si aquests establiments tenien optimizada la facturació de la llum, si pagaven el que havien de pagar i si es podia millorar el preu. Proenergia Osona ofereix assessorament expert, transparent i neutral. 

Obert a tots els col·lectius
Demana més informació i assessorament a Proenergia, aquí

Els resultats han estat contundents. En 17 d’aquests establiments hi ha marge de millora, especialment en el preu del terme variable (consum kWh) i també en la part fixa (preu de la potència contractada). En total, les millores poden suposar un potencial d’estalvi de 6.816 euros anuals i la reducció d’un 23% de mitjana en la factura. A més, sis d’aquestes perruqueries han entrat a formar part del grup de compra conjunta de Proenergia Osona.

Per què hi ha marge de millora en empreses petites?

Moltes empreses petites, autònoms i comerços tenen contractes d’electricitat de fa molt temps en què no es negocia periòdicament el preu o hi ha conceptes extres innecessaris. Aquests establiments, ja sigui per manca de temps per gestionar-ho o per manca de coneixement especialitzat en aquesta qüestió complexa i canviant, prefereixen deixar-ho com està. I això els pot costar molts diners!

Si vols saber si la teva empresa té un preu competitiu, si has d’optimitzar la teva potència i si hi han altres opcions de millora a la teva factura de la llum, des de Proenergia Osona t’ajudem: analitzarem les teves factures i et farem arribar les propostes més adequades.

A més, Proenergia Osona gestiona un grup de compra conjunta d’energia. Pots sumar-te en aquest grup d’empreses que des de fa quatre anys comprem conjuntament l’electricitat a preus competitius, amb bones condicions i servei. És molt senzill! 

Proenergia està impulsat per l’administració pública, per les oficines de promoció econòmica d’Osona i Lluçanès. El seu principal objectiu és la millora de la competitivitat empresarial oferint suport en l’àmbit energètic.

Tens la factura de la llum optimitzada? Pagues el que has de pagar?

Tens algun dubte? Consulta el nostre FAQS

18 d'octubre de 2023