Servei d’assessorament i atenció especial COVID-19

1. Contacte amb nosaltres aquí o al telèfon 93.881.55.33
2. Ens posem en contacte amb tu per entendre bé la necessitat.
3. Ho analitzarem i t’ajudem a identificar recursos que puguin donar-hi solució, ja sigui mitjançant un acompanyament breu, la realització de formacions específiques o bé facilitant el contacte amb proveïdors o experts.

Creacció activa un nou servei d’assessorament i atenció especial COVID-19 per empreses de la comarca per ajudar-te a buscar possibles solucions en tres àmbits.

  • Anàlisi de tresoreria
  • Detecció noves oportunitats
  • Transformació digital


Sol.licita el servei i ens posarem en contacte amb tu.

Anàlisi de tresoreria

Anàlisi econòmic financer i pressupost tresoreria; estratègia negociadora amb els bancs

Analitzem la teva situació econòmic financer, i t’aconsellem per a una millor sostenibilitat financera. T’ajudem a identificar i definir noves necessitats de tresoreria per fer front al nou model de negoci que et requereixi l’actual conjuntura econòmica, i a buscar la millor alternativa financera.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Detecció noves oportunitats

Anàlisi dels mercats actuals i com han canviat i com canviaran per adaptar-se; detecció de noves propostes de valor; identificació de noves maneres de generar ingressos.

Analitzem el teu model de negoci i t’ajudem a identificar nous clients o productes/serveis que et permetin incrementar la teva facturació o diversificar la teva cartera. Treballarem aquells àmbits en els que detectem que et cal millorar per tal d’incrementar la teva eficiència i ser més competitiu.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Transformació Digital

Teletreball i adaptació de serveis a l’entorn digital, gestió de la informació, canals digitals per relació amb clients, visibilitat i publicitat i automatització de petits processos.

Analitzem la teva necessitat i t’ajudem a identificar recursos que puguin donar-hi solució, ja sigui mitjançant un acompanyament breu, la realització de formacions específiques o bé facilitant el contacte amb proveïdors del sector TIC de la comarca.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Amb el suport de:

Creacció posa en marxa un programa adreçat a les pimes per ajudar-les a … Llegir-ne més

Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, impulsada pels Ajuntaments de Vic i Manlleu, … Llegir-ne més