Nova edició del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors”

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona i Creacció ja tenen a punt la vuitena edició del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors“. De moment, es presenten les formacions del primer semestre, en format online, una vintena de propostes, entre març i juliol.
Per quart any, es continua amb la fórmula de les ‘Sessions bàsiques per al teu projecte emprenedor’. Es tracta de quatre sessions pràctiques amb experts, focalitzades en àmbits essencials del projecte emprenedor: la definició de la idea i model de negoci, el pla de màrqueting, el màrqueting digital i l’anàlisi econòmica i financera. La resta de sessions específiques treballaran sobre aquests àmbits, així com altres àmbits clau pels emprenedors, com poden ser les competències emprenedores.

Els cursos estan enfocats a millorar les habilitats i competències empresarials dels participants. El cicle arrencarà el 2 de març amb la sessió “Millorar la gestió per disminuir les despeses”

Les persones interessades es poden inscriure al programa aquí.

Les sessions de 2020 es van tancar amb una valoració mitjana d’un 8,67

Durant el 2020 es van portar a terme 25 sessions de formació, repartides per diferents municipis de la comarca, i van ser valorades amb un 8,67 sobre 10, per part dels assistents que van ser 355 en total.

Les formacions sobre màrqueting i comercialització online i les de l’àmbit ecònomic són les que més han augmentat pel que fa a la mitjana d’assistents.

Consulta el programa de les formacions programades pel primer semestre aquí

24 de febrer de 2021