Les empreses d’Osona i el Lluçanès podran incorporar personal amb un ajut del programa Ocupació per a la Indústria

La finalitat de la subvenció és estimular la creació de llocs de treball per a persones en situació d’atur i la recerca del personal més adequat a cada posició

Les empreses interessades hauran de presentar la sol·licitud d’ajut a la seu de Creacció.

Les empreses d’Osona i el Lluçanès interessades a incorporar personal podran acollir-se a l’ajut per estimular la contractació dins del programa “Ocupació per a la Indústria”. La finalitat d’aquesta subvenció és estimular la creació de llocs de treball per a persones en situació d’atur -i especialment els col·lectius de joves, majors de quaranta-cinc anys i aturats de llarga durada- i contribuir així a reduir la taxa d’atur de la comarca d’Osona i el Lluçanès cobrint part del cost de la contractació laboral i ajudant a la recerca de personal més adequat per a cada posició. La sol·licitud d’ajut, acompanyada de la resta de documentació, s’ha de presentar a la seu de Creacció (Casa de Convalescència, c/ Dr. Junyent, 1 de Vic) en horaris d’obertura al públic. Les empreses que vulguin presentar la sol·licitud poden consultar les bases a: http://www.creaccio.cat/territori/estimular-la-contractacio/ o bé escriure a industria@creaccio.cat.

Pel que fa a l’activitat de Formació Experimental, dins del mateix programa d’Ocupació per a la Indústria, els 30 candidats seleccionats per fer la formació ja han començat les classes teòriques i pràctiques d’anivellament, i podran ser escollits com a aprenents de soldadura i mecanització de Control Numèric Continu (CNC) a partir del mes de gener de 2016. Pel que fa al procés d’assignació, les empreses interessades rebran diversos currículums de candidats per tal que puguin fer un procés de selecció estàndard segons les seves especificitats.

Creacció impulsa el programa “Ocupació per a la Indústria”, subvencionat per la Diputació de Barcelona, juntament amb els serveis d’ocupació de la Mancomunitat la Plana, del Consorci per a la Promoció dels Municipis del Lluçanès, del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, dels ajuntaments de Roda de Ter, Manlleu, Centelles, Vic, Les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà, i del Consell Comarcal d’Osona.

16 de desembre de 2015