L’Ajuntament de Vic, al podi de les ciutats mitjanes pels bons resultats a Reempresa

L’agència Creacció de l’Ajuntament de Vic figura en tercera posició pel que fa a les bones dades dels indicadors del programa Reempresa. Les darreres dades disponibles, que corresponen a l’abril de 2019, mostren també que ja s’han acumulat 15 casos d’èxit en aquest període (des del 2016) i s’han registrat 150 persones reemprenedores.

Els indicadors del primer quadrimestre de l’any ja constataven que només comptabilitzant des del gener fins a l’abril, a Vic s’han pogut ‘salvar’ 55 llocs de treball. Aquests bons resultats van desembocar en un guardó per a l’Ajuntament de Vic, que es va lliurar pel juny al Saló BizBarcelona.

L’objectiu de Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi. En total, a Catalunya hi ha 35 punts locals Reempresa, un servei d’emprenedoria i de creixement empresa. La iniciativa està promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

15 de juliol de 2019