Vic rep un guardó que certifica l’alt nombre de casos d’èxit assolits en el marc de Reempresa

En el marc del Saló BizBarcelona, aquest dimecres s’han lliurat els III Premis Reempresa, en reconeixement als ajuntaments o centres amb major nombre de casos d’èxit acreditats. S’han entregat dividits en tres categories, depenent de la dimensió del punt local. A la categoria de punt local Reempresa de dimensió mitjana, l’agència Creacció de l’Ajuntament de Vic ha rebut el guardó de finalista. El guanyador en aquesta categoria ha estat l’Impo de l’Ajuntament de Badalona. Els premis han estat lliurats pel president de Cecot i de Reempresa, Antoni Abad i la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació en funcions, Sònia Recasens.

Les dades del primer quadrimestre de l’any constaten que només comptabilitzant des del gener fins a l’abril, a Vic ja s’han pogut ‘salvar’ 55 llocs de treball. El Termòmetre Reempresa del 2018 ja certificava les bones dades i posava la capital osonenca en tercera posició.

L’objectiu de la Reempresa, programa impulsat per Cecot i la Diputació de Barcelona, des de l’any 2012 conjuntament, és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi. En total, a Catalunya hi ha 35 punts locals Reempresa, un servei d’emprenedoria i de creixement empresa. La resta dels premiats i altres detalls del projecte es poden consultar aquí.

17 de juny de 2019