Endurance Lab

Endurance Lab és l’oportunitat per crear una nova empresa en un sector amb visibilitat internacional, amb l’acompanyament de professionals de primer nivell, formació especialitzada i contacte directe amb el mercat.

Aquest nou programa de Creacció i Catalunya Empren (Generalitat de Catalunya) impulsa la creacció de noves empreses de perfil startup especialitzades en un sector amb potencial, aportant noves solucions innovadores en l’àmbit de l’endurance i l’hípica, activitats relacionades amb la cria, la comercialització, la competició o la tecnologia aplicada a aquests àmbits. És un programa especialment adreçat a persones amb actitud emprenedora i que estiguin disposades a invertir temps en l’exploració de nous models de negoci, en la formació i en la creació d’una nova empresa o producte innovador.

Per què EnduranceLab?

Osona és bressol de l’endurance, som territori referent en resultats esportius d’èxit i organització d’esdeveniments a nivell Estatal, Europeu i Mundial, hi ha més de 12 quadres/equips estrictament professionals formades per: veterinaris, ferrers, entrenadors, genets, etc.

El sector genera entorn 25M€ anuals i opera com un ecosistema actiu comarcal i internacional que alhora genera noves oportunitats de negoci resoltes amb les limitacions dels recursos de propi sector. Amb el nou projecte volem fer impactar aquestes oportunitats amb potencialitats del territori (tecnologia i indústria) i dotar-ho de metodologia d’innovació per generar nous projecte empresarials d’alt valor afegit i amb impacte internacional.

Què oferim?

Oferim un programa de formació i mentories on l’eix vertebrador del programa és el disseny, definició i execució de projectes emprenedors orientats al mercat especialitzat de l’edurance.

Si estàs interessat en aquest programa deixa’ns les teves dades i rebràs informació per formalitzar la teva inscripció.
Programa limitat a 30 places.

Solicita la teva inscripció a EnduranceLab

Contingut del programa

Cost: gratuït
Inici: març del 2017
150 hores de formació
60 hores de mentoria especialitzada
La formació constarà de 6 hores setmanals presencials, visites a instal.lacions i empreses i continguts digitals.

Març – abril
Formació específica de coneixement del sector
Anàlisi d’oportunitats
Metodologia per a la generació de models de negoci
Abril – maig
Exploració de nous models de negoci
Formació en creació i gestió d’empreses
Maig – juny
Definició dels models de negoci

Places limitades (50). S’assignaran en funció de l’encaix de les solicituds presentades amb els objectius del programa.

El programa compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE i amb el suport de la Diputació de Barcelona

Cal entendre la seguretat informàtica com una cadena en la que les empreses … Llegir-ne més

Els treballadors de les empreses de la comarca, bàsicament industrials i de serveis, … Llegir-ne més

La marca, impulsada per la Cambra de Comerç, el CEDO i Creacció, es … Llegir-ne més