El programa Reempresa de Vic reconegut al BizBarcelona amb el segon premi en nombre de casos d’èxit durant el 2020

El programa Reempresa de Vic va ser reconegut el passat dimarts 9 de novembre, dins els actes del BizBarcelona, amb el segon premi per tenir el major nombre de casos d’èxit acreditats l’any 2020 de Catalunya.

Els premis són un reconeixement als resultats obtinguts pels 35 punts locals Reempresa a la província de Barcelona.

En aquest sentit, el punt Reempresa de Centelles també va ser reconegut amb el tercer premi dins la categoria de major nombre d’empreses cedents.

 

Van recollir el guardó la Regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Vic, Bet Piella, juntament amb l’equip de l’àrea d’empresa de Creacció que gestiona el programa.

 

El programa Reempresa és un projecte de col·laboració publicoprivada iniciat per la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot l’any 2012, amb la voluntat de mantenir viu i en creixement el teixit empresarial. Present a més d’una trentena de Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE), té per objectiu crear un mercat transparent i organitzat de transmissió de petites i mitjanes empreses viables. Reempresa facilita la transmissió d’empreses en funcionament per part d’empresaris que desitgen cedir la seva empresa a persones reemprenedores o empreses que volen adquirir-les i fer-les créixer.

16 de novembre de 2021