El President de Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, a l’Àgora d’opinió

Joan Canadell, President de la Cambra de Comerç de Barcelona, serà el proper dimarts 27 d’octubre a l’Àgora d’opinió.
Amb el títol “Situació Econòmica actual i perspectives de futur”, l’Àgora se celebrarà, en aquesta ocasió i a causa de la pandèmia, per via telemàtica.

Joan Canadell
És enginyer industrial d’organització i empresari català. El 2019 va ser escollit com a President de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Copropietari de Petrolis Independents (cadena de 7 benzineres – facturació 2018 de 10 M€), gerent de BCN Cluster Graphics (exportació a França de serveis gràfics) i propietari de Giracat (activitats amb vehicles elèctrics de mobilitat personal).
Va ser directiu de multinacional durant 12 anys i gerent d’una empresa del sector de l’embalatge durant 6 anys. Va ser consultor d’estratègia i innovació per a petites i mitjanes empreses.
És cofundador del Cercle Català de Negocis, del qual en fou secretari general entre els anys 2009-2012 i vice-president del 2012 al 2015.

Sobre Àgora d’opinió
Àgora d’opinió és una iniciativa promoguda conjuntament pel Casino de Vic, la UVic-UCC, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona, Creacció i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona. L’objectiu del fòrum, del qual se n’han celebrat 18 edicions, és enfortir els vincles entre les empreses, la universitat i l’administració.

Dia: Dimarts 27 d’octubre de 2020
Hora: 09:00h
Conferència virtual: Els inscrits rebran l’enllaç per accedir a la sala virtual.

 

Visualitza el programa complet aquí

21 d'octubre de 2020