Vic, en tercera posició del rànquing global de Reempresa el 2018

La Diputació de Barcelona ja ha publicat el Termòmetre Reempresa del darrer quadrimestre de 2018 que suposa el tancament de les xifres acumulades del període 2016-2018. En el darrer any, el punt d’atenció Reempresa de Vic, que gestiona Creacció, ha escalat 8 posicions en el rànquing i ha passat de l’onzena a la tercera posició. Això suposa entrar al podi pel que fa al llistat global, però també hi ha d’altres dades destacades.
El punt d’atenció de Vic lidera les noves altes acompanyades de petites i mitjanes empreses cedents, amb 36 nous projectes. A més, les xifres revelen que la capital osonenca queda en segona posició en casos d’èxit amb acompanyament integral (11), només per darrere de Badalona, amb qui es comparteix lideratge pel que fa al llistat acumulat entre 2016 i 2018, amb 14 casos.
Reempresa és un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.
Aquesta és una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació, amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona.

14 de març de 2019