XARXA C-17 Jornada d’innovació en la formació professional

El divendres 28 de novembre, a la Sala Segimon Serrallonga (C. Perot Rocaguinarda, 17 Masia Torre dels Frares de Vic) tindrà lloc la jornada d’innovació en la formació professional (Xarxa de la C-17).

Què és la Xarxa C-17?
La Xarxa c-17 està formada per 15 municipis situats al llarg de l’eix ferroviari i viari i adjacents de la C-17. Aquesta xarxa està desenvolupant 4 eixos de treball: Infraestructures, promoció industrial, promoció turística i formació professional. En aquest darrer cas la concentració de teixit productiu al llarg d’aquest eix viari pot facilitar l’articulació d’un sistema de formació professional en alternança amb el treball que no ha desplegat encara tot el seu potencial. Per tant es planteja com a objectius donar resposta a la situació actual de la manca d’ocupació i articular l’oferta de formació professional i universitària dels municipis de la C-17 d’acord amb els reptes productius del seu teixit econòmic més proper. Les institucions educatives i de recerca poden actuar com a centre d’excel·lència en la formació del talent, la creativitat i la innovació.

Objectius de la jornada
Intercanviar experiències i coneixement de nous enfocaments en la formació professional a través de casos d’èxit. Per cada tema s’exposaran dos casos d’èxit i es farà un petit debat. Al final es recolliran les conclusions que quedaran a disposició dels participants de la jornada.

A qui va dirigit: Directors, caps d’estudi i docents de l’àmbit de la formació professional, així com responsables d’entitats relacionades amb la formació professional.

Preguem confirmació a: Info.creaccio@uvic.cat o al tel. 93-8815533

9 de novembre de 2014