Wasp Studio | Marc Arumí i David Tangarife

“Cal anar a per totes, focalitzar-te en allò que saps fer i sobretot envoltar-te de persones amb les mateixes motivacions”

WASP Studio va néixer a mitjans del 2019 amb l’objectiu de realitzar produccions audiovisuals per a empreses. Els dos emprenedors del projecte, Marc Arumí i David Tangarife, treballen per fer-se un forat al món del cinema i de la producció publicitària.

Quin és el valor diferencial del projecte?
La nostra finalitat és generar continguts atractius, tant a nivell d’imatge com de composició. Un diferencial respecte altres productores audiovisuals és el tractament de color que fem. Sempre el treballem de manera manual i això repercuteix de manera directa en la qualitat del producte final.
També destacaríem la flexibilitat i versatilitat de Wasp. Des de l’inici vam decidir que el nostre model de negoci no es basaria en créixer a nivell d’estructura, sinó en ser capaços de construir equips adequats a les necessitats de cada projecte. Valorem molt el fet de ser un equip reduït i manejable perquè, així som molt competitius. I quan el projecte requereix més equip, treballem amb una xarxa de col·laboradors. Creem un equip a mida per a cada projecte, amb els professionals especialitzats en allò que requereix el projecte.

Quines són les perpectives de futur del vostre projecte?
Recentment hem començat a participar en la producció de curts de ficció. El nostre principal objectiu és fer-nos un nom tant en el sector del cinema con en el publicitari i poder participar activament en projectes de manera global.

Què heu après de l’experiència d’emprenedoria?
Hem après a perdre la por. I hem constatat que el negoci no només s’ha de basar en la generació d’ingressos. El més important és crear continguts atractius i creatius. No són tan importants les hores que dediques a un projecte, sinó el resultat. La feina ben feta és el pilar de creixement d’un negoci.

Si haguéssiu de donar un únic consell a un emprenedor/a, què li dirieu?
Que cal anar a per totes, focalitzar i sobretot estar envoltat de persones amb les mateixes motivacions. Entrar a un coworking és una excel·lent manera de fer-ho!

7 d'abril de 2021