Una jornada del Consell Empresarial planteja com és el nou treballador del segle XXI

El Club RRHH del Consell Empresarial d’Osona (CEDO)organitza, pel proper dimarts 15 de novembre, la jornada “El nou treballador del segle XXI”. La sessió, a les 9 del matí a l’edifici El Sucre, repassarà les megatendències que caracteritzen tant les empreses com les persones treballadores d’avui i de les properes dècades.

També s’hi reflexionarà sobre el pas de la societat industrial a la del coneixement i sobre els valors que caracteritzen els millenials, els joves nascuts amb el canvi de segle que ara comencen a incorporar-se al mercat laboral. Un altre element a tractar serà la figura en auge dels anomenats knowmads o nòmades del coneixement, és a dir, persones innovadores, imaginatives, creatives i capaces de treballar en col·laboració amb gairebé qualsevol persona, en qualsevol moment i a qualsevol lloc.

La jornada s’organitza amb la col·laboració de la consultoria d’innovació en l’àmbit dels recursos humans Monday Happy Monday i el suport de QRM Insitute. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al web del Consell Empresarial d’Osona.

8 de novembre de 2016