Una jornada condensa les novetats de l’autoconsum fotovoltaic

El proper dijous 9 de maig el Museu del Ter de Manlleu acollirà la jornada Estalvi energètic a l’empresa: l’oportunitat de l’autoconsum fotovoltaic. Està dirigida al teixit empresarial i industrial de la comarca d’Osona i l’objectiu és donar a conèixer l’autoconsum fotovoltaic com una bona oportunitat per millorar la competitivitat. L’activitat es programa en un moment en què el marc normatiu afavoreix la instal·lació de plaques fotovoltaiques i pot suposar molts avantatges per a les empreses del territori.

A la primera part de la jornada es parlarà sobre la importància d’encarar la transició energètica. A la segona, diversos instal·ladors experts en aquesta tecnologia mostraran casos pràctics i exemples d’aplicació. A continuació, es farà un espai de Networking entre les persones assistents i una visita a la instal·lació d’autoconsum a l’ecoedifici que l’empresa Lavola Anthesis té a Manlleu.

La jornada està organitzada per l’OPE Manlleu, Creacció, l’Agència local de l’energia del Consell Comarcal d’Osona i l’Associació d’Instal·ladors Catalans Oficials (AICO). Compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya.

És una activitat gratuïta i les persones interessades poden inscriure’s aquí

24 d'abril de 2019