Una jornada adreçada a empreses aborda a Manlleu l’economia circular

L’Ajuntament de Manlleu ha organitzat, pel proper 30 de novembre, una jornada adreçada a empresaris a l’entorn de l’economia circular, un concepte i unes pràctiques cada vegada més presents en el teixit econòmic, especialment en l’industrial. La sessió està pensada per introduir els assistents a conceptes com l’economia circular i la simbiosi industrial enteses com a vies per generar noves oportunitats de negoci i incrementar la cohesió social i empresarial dels municipis.

En el transcurs de la jornada es plantejaran temes com les oportunitats de reducció de costos i d’augment dels beneficis que aporta l’economia circular, el rendiment econòmic dels residus com a subproductes o la optimització dels processos industrials. També es parlarà d’estratègies com la realització de compres conjuntes per abaratir costos o l’establiment de projectes i acords de col·laboració innovadors.

La jornada tindrà lloc de 17.00 a 20.00 hores a Can Puget, i estarà conduïda per personal expert de LaVola i Indic. L’activitat és gratuïta però requereix inscripció prèvia a empresa@manlleu.cat o al telèfon 938 515 022.

25 de novembre de 2016