Una ‘Conversa fora de la capsa’ sobre vida, feina i propòsit, tret de sortida de la Fàbrica 5.0

Creacció, de manera conjunta amb els diversos serveis locals d’ocupació d’Osona, posen en marxa una nova edició de la Fàbrica 5.0. És un programa ideat per poder acompanyar les persones que es vulguin encaminar cap a una nova trajectòria professional i que tenen ja una llarga trajectòria professional i/o estudis superiors. La Fàbrica també impulsa les xerrades inspiradores ‘Converses fora la capsa’ i els ‘Cafès experto’, unes tertúlies informals amb experts en diferents camps. Aquest dijous 12 d’abril tindrà lloc la primera sessió ‘kick off’ grupal on es presentarà el programa i tot seguit es farà la primera ‘Conversa fora de la capsa’, titulada ‘Vida, feina i propòsit’.

S’ha dissenyat un itinerari personalitzat que inclou acompanyaments individuals (de coaching personal i màrqueting personal) i sessions en grup pensades per inspirar, obrir el camp de visió i ampliar el ventall de possibilitats. Enguany s’inclouran activitats i recursos per a la recerca activa de feina, amb una millora de les competències en clau de comunicació, de marca personal i identitat digital, d’ús de Linkedin i de networking. Com a novetat, s’està construint una plataforma digital per tal de poder accedir als recursos a demanda. Les inscripcions es poden fer aquí

El Consorci del Lluçanès, l’Oficina de Treball de Vic, l’Ajuntament de Vic, l’OPE de Manlleu, la Mancomunitat La Plana, l’Ajuntament de Roda de Ter, el Voltreganès, Torelló i Centelles participen al projecte, al costat de Creacció. Totes les activitats tenen lloc a Casa Convalescència (Carrer Doctor Junyent, 1, de Vic) i requereixen inscripció prèvia. Per tal de poder-se apuntar al programa les persones interessades han d’estar apuntades al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) com a demandants d’ocupació o de millora de l’ocupació.

12 d'abril de 2018