Una conferència de Creacció a l’International Workshop on Higher Education de la UVic-UCC

Creacció participarà a l’International Workshop on Higher Education (IWHE), que del 13 al 17 de juny organitza la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya al seu campus de Vic. Ho farà amb una conferència de la seva directora executiva, Núria Macià, que parlarà de la raó de ser, els objectius, la composició i els àmbits d’actuació de l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement d’Osona i de la seva vinculació amb la Universitat. L’acte tindrà lloc el proper dijous, de nou a tres quarts d’11 del matí, a l’aula F307 (Edifici F de la UVic – Carrer de la Sagrada Família, 7. Vic).

La conferència forma part d’una jornada organitzada pel grup de recerca Emprèn, de la UVic-UCC, que s’allargarà tot el dia i inclourà tres ponències més: Boyd Cohen, expert en emprenedoria, innovació, sostenibilitat i smart cities i professor a la UVic-UCC i a EADA, farà la xerrada “Economia col·laborativa i emprenedoria”; Emma Hitchen, experta en innovació oberta i doctora a la UVic-UCC, parlarà de l’aplicació d’aquest model de gestió de la innovació basat en la cooperació a petites i mitjanes empreses (PIMES). Per últim, el degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC, Xavier Ferràs, clourà la jornada amb la conferència “Innovació i competició global”.
Durant tota una setmana, la IWHE reunirà a la UVic-UCC més de 40 activitats i un centenar de ponents, que mantindran xerrades i debats sobre totes les àrees de coneixement de la Universitat. El seu objectiu és potenciar i donar visibilitat a l’activitat de recerca de la UVic-UCC, posicionar-la a nivell internacional i establir aliances i projectes de recerca conjunts amb els investigadors i centres internacionals participants.

Podeu consultar el programa sencer de la jornada aquí. Com totes les activitats de l’IWHE, la xerrada és gratuïta però requereix inscripció prèvia.

10 de juny de 2016