Una activitat lúdica en grup acomiada el curs del programa de Mentoratge de Creacció i la Fundació Impulsa

Les parelles de mentors i mentorats que participen al programa de Mentoratge de Creacció i de la Fundació Impulsa van acomiadar el curs dilluns passat amb una activitat en grup. A partir de la realització de dues proves lúdiques i experimentals van posar a prova en una situació real algunes de les competències que han anat desenvolupant durant el curs, com ara el treball en equip, la coordinació i la comunicació. L’activitat també pretenia consolidar els vincles establerts durant un any de trobades entre mentors i mentorats.
En primer lloc, les parelles van haver de construir un puzle amb peces indicades en un plànol que calia localitzar. En segon lloc, van participar a una prova d’orientació estàndard per equips. La parella guanyadora va culminar el repte amb un temps de 38 minuts. L’activitat va desenvolupar-se pels entorns del pavelló de l’Ausoneta i va acabar amb un berenar de cloenda on a més dels participants van prendre part tècnics de Creacció i de la Fundació Impulsa.
Aquesta primera edició del programa de Mentoratge, que rep el suport de la Diputació de Barcelona, continuarà el curs vinent fins a l’acabament del cicle formatiu en què s’emmarca. En total hi participen divuit parelles de mentors i mentorats, que durant el curs participen a les diverses activitats programades, tant sols com en grup.

30 de juny de 2016