S’obren les inscripcions per als cursos del segon semestre de la “Formació per a Empreses i Emprenedors”

Les entitats de promoció econòmica d’Osona juntament amb Creacció obren el segon semestre del programa ‘Formació per a Empreses i Emprenedors’. El cicle, totalment subvencionat, s’enceta aquest dimarts 17 de setembre a Folgueroles, amb una sessió sobre el Visual Thinking al servei dels emprenedors.

Enguany es continua amb l’estructura que inclou les ‘Sessions bàsiques per al teu projecte emprenedor’, estrenades l’any passat amb èxit. Es tracta de quatre sessions pràctiques amb experts, que es fan a Vic, focalitzades en àmbits essencials del projecte emprenedor: la definició de la idea i model de negoci, el pla de màrqueting, el màrqueting digital i l’anàlisi econòmic i financer. La resta de sessions específiques treballaran àmbits també clau, com les xarxes socials o la gestió de l’edat i el talent a les empreses.

Els cursos estan enfocats a millorar les habilitats i competències empresarials dels participants. L’anàlisi de les dades de la darrera edició mostra que la mitjana de valoració es manté en el notable alt (8,1) per part dels assistents.
Els interessats ja es poden inscriure als cursos formatius mitjançant el web de Creacció.

16 de setembre de 2019