S’obre la convocatòria de la dotzena edició dels Premis Cambra a Osona

La delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona a Osona ha obert la convocatòria a la dotzena edició dels Premis Cambra a Osona, que distingeixen projectes empresarials destacats en quatre categories diferents: comerç i serveis, sector agroalimentari, sector industrial i Responsabilitat Social Empresarial. Els guardons també fan un reconeixement a la trajectòria professional d’un empresari de la comarca que hagi estat referent en el seu sector i que hagi tingut una implicació activa en el territori.

Aquest any s’han modificat les bases per afegir a la tradicional presentació voluntària de memòries, la presentació de candidatures per part dels membres del Consell de la Delegació, amb l’objectiu d’acostar els premis a empreses que per manca de temps o d’informació, o per altres motius no es plantegen presentar-s’hi. Aquest darrer ja és el mètode utilitzat habitualment per atorgar el guardó a la trajectòria professional.

El termini de presentació de les candidatures als premis acabarà el proper 30 de setembre. Els guardons es lliuraran en el decurs del sopar del Dia de la Cambra a Osona 2016.

Accediu a les bases dels premis

9 d'agost de 2016