S’obre la 6a edició dels Premis Innovacat

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses Bon Preu, Casa Tarradellas, Girbau, La Farga Group, Seidor i Technotraf convoquen la 6a edició dels Premis Innovacat amb l’objectiu d’estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d’un món global, ple d’oportunitats per a l’economia catalana i en concret per l’osonenca.

Innovacat continua parlant de dinamisme empresarial i innovació en dos àmbits: la innovació empresarial i la innovació social, basada en la creació de noves xarxes de col·laboració i cooperació.

Enguany es volen premiar els “ara sí”, els “ja ho tinc” i tot l’esforç que aquests porten implícits. L’entorn empresarial volàtil i complex d’avui fa que capacitats com l’agilitat, la iniciativa constant, la pro activitat i l’adaptació al canvi siguin imprescindibles per avançar, per millorar, per créixer.

Els premis d’aquesta edició són:
Premi Empresa Jove + Viatge Innovacat
Premi a l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat que destaqui per la seva capacitat d’expansió i creixement, amb una dotació de 12.000 €

Premi Empresa Avança + Viatge Innovacat
Premi a l’empresa innovadora de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000 €

5 Plans d’acompanyament en la gestió empresarial de 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert.

Convocatòria oberta fins al 29 d’abril de 2016.

Informa-te’n a www.premisinnovacat.com

19 de febrer de 2016