Sessió sobre ‘Business Angels’ a Creacció, el 2 de desembre

El proper dimarts 2 de desembre de 19.00 a 21.00 hores tindrà lloc a Creacció –Agència d’Emprenedoria Innovació i Coneixement– la sessió: Fundamentals: Be a Business Angel. La sessió s’adreça a potencials inversors (fundadors i gerents d’empresa, professionals lliberals, family office…) que vulguin millorar els seus coneixements en aquesta forma alternativa d’inversió.

Hi participaran com a ponents: Juan Alvarez de Lara, fundador i CEO de Seed&Click; Fede Segura, soci de Roca Junyent i expert en dret mercantil i societari, contractual, fusions i adquisicions; Enric Moret, soci de Roca Junyent, amb més de 10 anys d’experiència en l’assessorament fiscal; i Ermen Llobet, cofundador d’Ecotècnia, soci inversor en diverses societats de l’àmbit de l’energia i smart cities i promotor de Mas Vinyoles entrepreneurship.

Els Business Angels han estat una de les principals fonts de finançament de projectes emprenedors en el darrer any. Aquestes dades confirmen el suport i la voluntat per reactivar el teixit socioeconòmic per part d’un col·lectiu format per directius, professionals liberals i empresaris. Invertir, però, en un projecte, implica un risc important, per aquest motiu la bona voluntat no és suficient. La sessió proporcionarà al participant, de manera molt pragmàtica, els principals coneixements sobre el procés inversor, des de la definició del terme, el procés d’identificació d’oportunitats, valoració, instruments d’inversió, pactes de socis, fins a la inversió i la desinversió.

Per confirmar l’assistència cal enviar un mail a info.creaccio@uvic.cat (places limitades) abans del 28 de novembre.

14 de novembre de 2014