Sergio Ponsá, Director del Centre Tecnològic BETA “Volem donar resposta a les necessitats i als reptes del territori, oferint solucions en base a l’execució de projectes de recerca i innovació”

El divendres 9 de juliol es va fer la inauguració oficial de les noves instal·lacions del CT BETA de la UVic-UCC, amb la presència de la Consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat, Gemma Geis.

El nou espai del CT BETA ocupa dues naus centrals de l’antiga fàbrica Can Baumann de Vic i una superfície de poc més de 1200 m2,  i s’ubica just al costat de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.

El Director del CT Beta, Sergio Ponsá, va posar èmfasi, durant la inauguració, en el valor del nou espai per al centre tecnològic, el qual permet “potenciar l’excel·lència científica i tecnològica actuals i incrementar l’impacte i la transferència dels resultats a la societat”.

El CT Beta vol promoure la competitivitat i la internacionalització, tant de la indústria catalana com de la pròpia UVic-UCC. Ponsá va afegir que “des del CT BETA volem donar resposta a les necessitats i als reptes del nostre territori, oferint solucions en base a l’execució de projectes de recerca i innovació. Sempre hem treballat amb la missió de poder ser una eina útil per al teixit industrial, promovent la bioeconomia i la sostenibilitat per ajudar a les empreses a ser més competitives i a estar alineades amb les iniciatives regionals, nacionals i internacionals”.

Més informació a vic.cat

* Fotografia d’Ajuntament de Vic

16 de juliol de 2021