Reempresa permet conservar 55 llocs de treball només durant els primers quatre mesos del 2019

Les dades del primer quadrimestre del 2019 del servei de Reempresa, que a Vic està gestionat a través del servei d’Emprenedoria de Creacció, mostren una consolidació de les bones xifres ja aconseguides l’any anterior. En aquests primers quatre mesos (gener-abril) ja s’han comptabilitzat 12 casos d’’èxit d’empreses que han aconseguit continuar gràcies al programa, que fa possible que negocis ja en marxa puguin passar a unes noves mans.

Una dada molt remarcable és que s’han pogut conservar fins a 55 llocs de treball, una dada que millora molt significativament els 32 que es van poder mantenir durant tot l’any 2018. La inversió induïda ha estat de 1.545.800€, molt superior als 670.000 que es van obtenir l’any 2018.

Reempresa és el programa en què un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’un negoci que han fundat altres persones i que ja està en funcionament. D’aquesta manera, el poden fer créixer sense haver de passar per la fase de crear-lo des de zero. Està promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

16 de maig de 2019